ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1343 φορές

Ακίνδυνη η ΒΕΡΟΙΑ στην Καβάλα και πρώτη φετινή ήττα (1-0)

Δεν κατάφερε να συνεχίσει το αήττητο σερί της στο πρωτάθλημα η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία έχασε με σκορ 1-0 στην Καβάλα από τον τοπικό ΑΟΚ, στο Μακεδονικό ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Football League.

Η «Βασίλισσα» παρουσιάστηκε με δύο διαφορετικά πρόσωπα στο ματς. Στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερη, είχε τον έλεγχο του αγώνα, όμως παρόλα αυτά βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ που πέτυχε στο 30’ ο Κέρθι με δυνατό συρτό σουτ έξω από την περιοχή.

Οι Βεροιώτες είχαν μια πολύ καλή στιγμή λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, όταν ο Κανούλας με σουτ από πολύ καλή θέση έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι Καβαλιώτες ισορρόπησαν τον ρυθμό του αγώνα και στο 58’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, με τον Χαντί να πιάνει την κοντινή  κεφαλιά και τον Βοσνιάδη να αποκρούει σωτήρια.

Μετά το 60’ η «Βασίλισσα» τα έπαιξε όλα για όλα προσπαθώντας απεγνωσμένα να φτάσει στην ισοφάριση, όμως οι επιθέσεις τους γίνονταν κυρίως με ανορθόδοξο τρόπο και δεν ανησυχούσαν ιδιαίτερα τους αμυντικούς της Καβάλας.

Στο 62’ ο Βεργώνης και στο 69’ ο Μαραγκός δεν βρήκαν στόχο με αντίστοιχες κεφαλιές, έπειτα από κόρνερ του Πέντα, ενώ στο 73', η Καβάλα είχε μια ακόμη καλή ευκαιρία όταν ο Χαντί σούταρε δυνατά από μακρινή θέση και ο Βοσνιάδης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Με λάθη ήταν η διαιτησία του Τζουμαλάκη (Σερρών) και των βοηθών του, Αναστασιάδη (Σερρών) και Τοροσίδη (Μακεδονίας).

ΚΑΒΑΛΑ: Δημιζάς, Καζαντζίδης, Μαϊδανός, Παπαστεριανός, Στίκας, Καθάριος (66' Μελισσόπουλος), Γαβριηλίδης, Κέρθι, Βόσαλικ, Χαντί (77' Ορφανίδης), Μαρκόπουλος (86' Αρναούτογλου).

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Στάμου (64' Χατζάρας), Μαραγκός, Ταϊρης, Πέντα, Βεργώνης (75' Μπλέτσας), Πασάς, Σκαθαρούδης (56’ Σιμόνι), Κανούλας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 21/10…