ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1008 φορές

Με απουσίες η ΒΕΡΟΙΑ κόντρα στην Τρίγλια

Πέρα από τον τιμωρημένο Πέντα, ο Σάκης Θεοδοσιάδης δεν θα έχει στην διάθεσή του και άλλους τρεις παίκτες για το δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο την Τρίγλια, που θα δώσει η «Βασίλισσα» την Κυριακή στις 4 μμ στο γήπεδό της.

Πρόκειται για τον Βεργώνη, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και τον απέκλεισε προκειμένου να τον προφυλάξει για την δύσκολη συνέχεια, τον Μελικιώτη, ο οποίος από την Τρίτη ήταν άρρωστος και μόνο την Παρασκευή ακούμπησε μπάλα και θεωρείται ανέτοιμος, τον Λεφίδη που επίσης έχει κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, αλλά η δική του περίπτωση μπορεί να ξεπεραστεί, καθώς και τον ανέτοιμο ακόμη Ιωάννου.

Στην αποστολή, η οποία είναι 20μελής ο τεχνικός της ΒΕΡΟΙΑΣ πήρε τους εξής παίκτες:

Βοσνιάδης, Τσιμόπουλος, Μουχάλης, Πεταυράκης, Λεφίδης, Στάμου, Μαραγκός, Μανιώτης, Μουρατίδης, Ζούρκος Αλ., Πολύζος, Ζούρκος Νικ., Ταϊρης, Σκαθαρούδης, Μπλέτσας, Χαντζάρας, Κανούλας, Σιμόνι, Πασάς, Βασίλτσης.

* Tην αναμέτρηση θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε LIVE σχολιασμό οι φίλοι του kerkidasport.gr. Είναι μία ευγενική χορηγία του ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ LIDO, της εταιρείας FRESHLAND και της Τεντόγλου LUBRICANTS.