Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παραλειπόμενα και φωτορεπορτάζ από τη νίκη - πρόκριση της ΒΕΡΟΙΑΣ επί του Διαγόρα

Παραλειπόμενα και φωτορεπορτάζ από τη νίκη - πρόκριση της ΒΕΡΟΙΑΣ επί του Διαγόρα

Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ και διαβάστε παραλειπόμενα από τη νίκη - πρόκριση της ΒΕΡΟΙΑΣ επί του Διαγόρα Ρόδου, για το κύπελλο Ελλάδος.

* Περίπου 100 παιδιά από τις Ακαδημίες της «Βασίλισσας» παρακολούθησαν το παιχνίδι της  με τον Διαγόρα Ρόδου, από την κερκίδα δίπλα από τους VIPS.

* 500 περίπου ήταν οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν τον αγώνα, αριθμός καθόλου ικανοποιητικός, αν αναλογιστεί κανείς την προσπάθεια που γίνεται από τους ιδιοκτήτες και τους ανθρώπους που την διοικούν.

* Ένας φίλος από τα παλιά, βρέθηκε και παρακολούθησε το παιχνίδι. Πρόκειται για τον Μάκη Κατσαβάκη, για τον οποίο θα διαβάσετε περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση του kerkidasport.

* Παρέα παρακολούθησαν τον αγώνα ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης και ο εκ των ιδιοκτητών της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Γιώργος Μπίκας, που προτίμησαν μία θέση δίπλα από τα επίσημα!!!

* Λίγο νωρίτερα ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Στέργιος Μουρτζίλας, είχε συνομιλία με τον Γ. Μπίκα.

* Τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας», Γιώργο Χατζάρα, Τάκη Παπατζίκο και Θωμά Τρούπκο διακρίναμε στις κερκίδες του γηπέδου της Βέροιας.

* Από τον πάγκο της «Βασίλισσας» πέρασε το 2011 ο προπονητής του Διαγόρα Σούλης Παπαδόπουλος, στον οποίο κάθισε περίπου ένα δίμηνο, επί προεδρίας Γιώργου Αρβανιτίδη.

* Ένα ξεχωριστό χρώμα έδωσαν στο γήπεδο οι διαφημιστικές πινακίδες, που ήταν τοποθετημένες περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου. Μάλιστα όπως μας είπαν οι υπεύθυνοι, στο επόμενο παιχνίδι κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, ο αριθμός των διαφημίσεων θα είναι σχεδόν διπλάσιος, αφού το ενδιαφέρον του κόσμου της Ημαθίας για προβολή της επιχείρησής του στο γήπεδο είναι μεγάλο.

* Απουσίασαν από το σημερινό παιχνίδι, δύο από τους πιο έμπειρους παίκτες των Ημαθιωτών, ο Στάμου που ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα και η τελευταία μεταγραφή της ομάδας ο Πασάς, που είναι ακόμη ανέτοιμος.

* Επίσημο ξεκίνημα για τη «Βασίλισσα» χωρίς όμως να λειτουργεί το ηλεκτρονικό ρολόι του σταδίου, το οποίο έχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα από την περσινή περίοδο.

* Αρκετοί φίλοι της ΒΕΡΟΙΑΣ προτίμησαν το πέταλο για να δούνε την αναμέτρηση, αφού εκεί δεν τους χτυπούσε ο ήλιος κατάματα, όπως στην παλιά θύρα 4.

* Δύο φορές ο διαιτητής Τσιμεντερίδης διάκοψε το παιχνίδι, στα μέσα των δύο ημιχρόνων, προκειμένου οι παίκτες να δροσιστούν.

* Το εκλεκτό προφιτερόλ του πρόσφερε σε όλους τους κατόχους των ακριβών εισιτηρίων διαρκείας και φυσικά στους επίσημους, το ζαχαροπλαστείο LIDO,  των ένθερμων φίλων της «Βασίλισσας» αδελφών Πέτρου και Γιώργου Κουτόβα.

* Παρόν σε ένα ακόμη παιχνίδι της ΒΕΡΟΙΑΣ ο πρώην τερματοφύλακας της ομάδας Γιώργος Καντιμοίρης, μαζί με τους δύο γιούς του, που πλέον είναι μόνιμος κάτοικος της Ημαθιώτικης πρωτεύουσας. Μόνο που σήμερα είχε έναν επιπλέον λόγο να είναι στο παιχνίδι, αφού αντίπαλος της «Βασίλισσας» ήταν ομάδα της γενέτειράς του, ο Διαγόρας Ρόδου.

* Έναν ακόμη αγώνα της ΒΕΡΟΙΑΣ παρακολούθησε ο προπονητής της Τρίγλιας, Κώστας Γεωργιάδης, που φυσικά ήρθε να κατασκοπεύσει τόσο την πρώην ομάδα του όσο και τους Ροδίτες, αφού θα τους έχει αντιπάλους στο πρωτάθλημα που ξεκινάει την άλλη Κυριακή 29/9.

* Κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο προπονητής του Διαγόρα, Σούλης Παπαδόπουλος στο 57ο λεπτό του αγώνα, για διαμαρτυρία, βάσει του νέου κανονισμού.

* Φιλοξενούμενος της ΒΕΡΟΙΑΣ ήταν ο Διαγόρας από χθες Τρίτη το πρωί και μάλιστα χρησιμοποίησε το γήπεδό της στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου, προκειμένου να «ξεμουδιάσουν» οι παίκτες του.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS