Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Με δύο γκολ του Σιμόνι η "Βασίλισσα" στην επόμενη φάση του Κυπέλλου (video)
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1740 φορές

Με δύο γκολ του Σιμόνι η "Βασίλισσα" στην επόμενη φάση του Κυπέλλου (video)

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος προκρίθηκε η "Βασίλισσα του βορρά", επικρατώντας δίκαια με σκορ 2-0 του Διαγόρα Ρόδου, εντός έδρας.

Σκόρερ για τη ΒΕΡΟΙΑ ήταν ο Αλμπέρτο Σιμόνι στο 49ο και 59ο λεπτό της αναμέτρησης, με την ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη να παρουσιάζεται μέτρια στο πρώτο ημίχρονο και αρκετά καλή στην επανάληψη, κερδίζοντας στο τέλος το χειροκρότημα των 500 και πλέον φιλάθλων που βρέθηκαν στις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου.

Επόμενος αντίπαλος στον θεσμό του Κυπέλλου για τη "Βασίλισσα" θα είναι ο Λεβαδειακός, στο πλαίσιο της 4ης φάσης, με το παιχνίδι να διεξάγεται στη Βέροια το τριήμερο 24-26 Σεπτεμβρίου (αναμένεται ο ορισμός της ημερομηνίας από την ΕΠΟ).

Αγωνιστικά, η ΒΕΡΟΙΑ χωρίς να θέλξει με την απόδοσή της, έφτασε απόλυτα δίκαια στη νίκη - πρόκριση, κάτι που παραδέχτηκε στις δηλώσεις του και ο προπονητής του Διαγόρα και παλιός γνώριμος της "Βασίλισσας", Σούλης Παπαδόπουλος.

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα μέτριο έως κακό παιχνίδι, με λίγες αξιόλογες στιγμές μπροστά στις δύο εστίες. Η ΒΕΡΟΙΑ είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και μια ελαφριά υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα, χωρίς όμως να είναι απειλητική για την αντίπαλη εστία, με εξαίρεση ένα σουτ του Σιμόνι στο 31' που μπλόκαρε ο Τσέλιος και ένα του Κανούλα στο 40' που έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο γκολκίπερ του Διαγόρα.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 21' όταν ο Μπαρμπαρούσης προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το απρόσεχτο γύρισμα του Λεφίδη στον Βοσνιάδη, αλλά ο τερματοφύλακας της ΒΕΡΟΙΑΣ πρόλαβε και έδιωξε τη μπάλα.

Στην επανάληψη οι Βεροιώτες μπήκαν πιο δυνατά και ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ στην πρώτη τους επικίνδυνη επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ. Ήταν το 49ο λεπτό όταν ο Μεληκιώτης προώθησε με το κεφάλι τη μπάλα στην περιοχή του Διαγόρα, όπου βρέθηκε ο Σιμόνι και με πλασέ πρόλαβε την έξοδο του Τσέλιου γράφοντας μέσα σε πανηγυρισμούς το 1-0 για τη "Βασίλισσα"!

Δέκα λεπτά αργότερα η ΒΕΡΟΙΑ διπλασίασε τα τέρματά της, κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη - πρόκριση. Ήταν ο Μεληκιώτης που έκλεψε τη μπάλα στα αριστερά και την έδωσε στον Βεργώνη, ο οποίος βρήκε ωραία από την άλλη πλευρά τον Σιμόνι μέσα στην περιοχή του Διαγόρα και αυτός με πανέμορφο δεξί σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 2-0!

Από εκεί και πέρα οι Βεροιώτες διαχειρίστηκαν σωστά το υπέρ τους σκορ, χάνοντας στο 75’ μια καλή ευκαιρία με το σουτ του Χαντζάρα από πλάγια θέση να φεύγει άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους θα μπορούσαν στο 88' να ξαναμπούν στο παιχνίδι, αλλά το σουτ του Μπαρμπαρούση μέσα από την περιοχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βοσνιάδη.

Αρκετά καλή ήταν η διαιτησία του Τσιμεντερίδη από την Κοζάνη και των βοηθών του, Βρούζου (Πιερίας) και Δέλλιου (Πέλλας).

Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες ζήτησαν από ένα πέναλτι, οι Βεροιώτες στο 37' σε τράβηγμα του Σιμόνι και οι Ροδίτες στο 57' σε χέρι του Μαραγκού.

ΒΕΡΟΙΑ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Βοσνιάδης, Μουχάλης, Λεφίδης, Μανιώτης, Μαραγκός, Πολύζος (79’ Ζούρκος Ν.), Βεργώνης, Πέντα, Μεληκιώτης (73’ Χαντζάρας), Κανούλας, Σκαθαρούδης (15’ λ.τ. Σιμόνι).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης (61’ Μανωλάκης), Παπαδόπουλος, Προβατίδης, Κασνέτσης (69’ Αμπατανέο), Καρπαθάκης, Κέρι, Γλυνός, Μπελέρης, Ναβαλόν (46’ Μπουρλάκης), Μπαρμπαρούσης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS