ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 977 φορές

Κοντά στα τμήματα υποδομής της η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ

Το παιχνίδι της Κουλούρας με την Χαρίεσσα για το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΗ, παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Σάκης Θεοδοσιάδης, μαζί με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Αχιλλέα Μπίκα, τον τεχνικό σύμβουλο Γιώργο Μεταξά και τον υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής, προπονητή της Κ17 Τάσο Ανθυμιάδη.

Γεγονός που δείχνει το μεγάλο ενδιαφέρον των ανθρώπων της ΒΕΡΟΙΑΣ, σε ότι αφορά τα τμήματα υποδομής, αφού ως γνωστόν η «Βασίλισσα» έχει εντάξει στο δυναμικό της την Ακαδημία της Κουλούρας, η οποία ξεπερνά σε αριθμό τους  150 αθλητές και μάλιστα διαθέτει ομάδα που από φέτος αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΗ.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός της «Βασίλισσας» είπε στην «Κ», για την παρουσία του στο συγκεκριμένο παιχνίδι:

«Παρακολουθώ τόσο την Κ17, όσο και την ομάδα που αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία. Έχουμε άριστη συνεργασία, τόσο με τον υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής, όσο και με τους προπονητές τους. Ανήκουμε όλοι στην ίδια μεγάλη οικογένεια της ΒΕΡΟΙΑΣ και προσπαθούμε για το καλύτερο, τόσο για το παρόν, όσο και για το μέλλον της.

Μακάρι κάποια από τα παιδιά αυτά, να είναι άξια να γίνουν κάποτε επαγγελματίες. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθούμε συνέχεια για το καλύτερο, τόσο το δικό τους, όσο και της ομάδας».