Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Θετικά μηνύματα για τη ΒΕΡΟΙΑ, 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1770 φορές

Θετικά μηνύματα για τη ΒΕΡΟΙΑ, 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Θετικά μηνύματα άφησε η ΒΕΡΟΙΑ στο Σαββατιάτικο φιλικό των «Ζωσιμάδων».

Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον τοπικό ΠΑΣ Γιάννινα, που αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία, δείχνοντας το καλό της πρόσωπο στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης.

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλή στον ανασταλτικό τομέα περιορίζοντας τα ατού του ΠΑΣ, ενώ αντίθετα προβλημάτισε δημιουργικά, όπου περιμένει περισσότερα πράγματα από τον Νίκο Ζούρκο που ίσως χρειάζεται περισσότερο χρόνο. Επιθετικά ήταν ακίνδυνη σε όλο το πρώτο 45λεπτο.

Στην επανάληψη οι Βεροιώτες είχαν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, ανέλαβαν την πρωτοβουλία και έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους Μπλέτσα και Βεργώνη δημιούργησαν αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή των γηπεδούχων και πέτυχαν ένα τέρμα με τον Κανούλα.

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε παιχνίδι κέντρου με τον ΠΑΣ Γιάννινα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων μετά το 15΄, αλλά να μην μπορεί να απειλήσει τον Βοσνιάδη, εκτός από μία περίπτωση στο 18' όταν σουτ του Καρτάλη έξω από τη μεγάλη περιοχή απέκρουσε ο γκολκίπερ της «Βασίλισσας».

Στην επανάληψη και παρά τις πολλές αλλαγές, ανέβηκε ο ρυθμός του αγώνα με τη ΒΕΡΟΙΑ να παρουσιάζει καλύτερο πρόσωπο μεσοεπιθετικά. Έτσι είχε μια καλή ευκαιρία με τον Βεργώνη στο 65΄ αλλά το χλιαρό πλασέ που έκανε μπλόκαρε ο Γιαννίκογλου.

Το γκολ για τη «Βασίλισσα» δεν άργησε να έρθει. Στο 69΄ ο Κανούλας δέχθηκε ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ από τον Βεργώνη και με πλασέ έκανε το 0-1.

Ο ΠΑΣ προσπάθησε στην συνέχεια για την ισοφάριση και τα κατάφερε στο 83’ όταν ο Παμλίδης κέρδισε κόντρα στη γωνία της περιοχής, βγήκε τετ-α-τετ με τον Μπλατσιώτη, γύρισε στον Λιάσο για να σιγουρέψει το γκολ και ο νεαρός χαφ του ΠΑΣ από κοντά ισοφάρισε σε 1-1!

Στα τελευταία λεπτά οι Βεροιώτες είχαν δύο σουτ με τους Μπλέτσα και Στάμου που δεν βρήκαν στόχο, με το ισόπαλο σκορ να μένει έως το φινάλε της αναμέτρησης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σπύρος Ζαμπαλάς με βοηθούς τους Κώστα Λιόντο και Θανάση Θανασιά (ΕΠΣ Ηπείρου).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Περιστερίδης, Σκόνδρας, Πανουργιάς, Καρτάλης, Κάστρο, Μπουκουβάλας, Οικονομόπουλος, Ξυδάς, Ελευθεριάδης, Πάντοβατς, Κρίζμαν.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι Σιόντης, Αποστολόπουλος, Πίτου Γκαρσία, Ζιούλης, Νικολιάς, Νουμέτς, Παμλίδης, Πηλιός, Ζώγκος, Λώλης, Γιανίκογλου, Λιάσος.

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης (57΄Μπλατσιώτης), Μουχάλης (57΄ Ζούρκος Αλ.), Λεφίδης (59΄ Τρούπκος), Στάμου, Μαραγκός (63΄Μουρατίδης), Βεργώνης (87΄ Βασίλτσης), Ζούρκος Ν. (46΄ Πολύζος), Πέντα (46΄ Μπλέτσας), Μελικιώτης (60΄ Μανιώτης), Κανούλας (80΄Ιωάννου), Σκαθαρούδης (59΄ Σιμόνι).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΣΕ ΛΙΓΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS