Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τ. Ανθυμιάδης: "Να μάθουμε στα παιδιά να αγαπάνε πάνω απ' όλα τη ΒΕΡΟΙΑ"
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 947 φορές

Τ. Ανθυμιάδης: "Να μάθουμε στα παιδιά να αγαπάνε πάνω απ' όλα τη ΒΕΡΟΙΑ"

Κατά την επίσκεψή του kerkidasport.gr στον Άγιο Παύλο της Νάουσας, όπου η ΒΕΡΟΙΑ πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, συναντήσαμε τον υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής και προπονητή της Κ17 της ομάδας, Τάσο Ανθυμιάδη.

Ο νεαρός και φιλόδοξος κόουτς, παρακολούθησε όλο το πρόγραμμα προετοιμασίας της πρώτης ομάδας, στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη.

Μιλήσαμε μαζί του, κυρίως για θέματα της δικής του αρμοδιότητας, για τις υποδομές δηλαδή της "Βασίλισσας του βορρά" και για τον τρόπο που αυτές θα λειτουργήσουν την φετινή περίοδο.

Αναλυτικά:

Για την φετινή σεζόν στα τμήματα υποδομής και ποιες θα είναι οι διαφορές σε σχέση με πέρσι.

"Την χρονιά που μας πέρασε η ομάδα ήταν υποχρεωμένη να κατεβάσει σε πρωτάθλημα μόνο την Κ14. Εμείς, βάση της φιλοσοφίας και της δική μου, στο πλάνο που έδειξα στην διοίκηση, κατεβάσαμε δύο τμήματα, δηλαδή και την Κ16.

Φέτος, με την προκήρυξη που έχει βγει, είμαστε υποχρεωμένοι να κατεβάσουμε και Κ17. Αυτό που ξέρω και έχω συζητήσει μέχρι στιγμής είναι ότι θα έχουμε σίγουρα ομάδα Κ17. Εγώ θέλω να κρατήσω και την Κ16, ενώ σίγουρα θα κρατηθεί η Κ14.

Η φιλοσοφία θα είναι η ίδια, ότι δηλαδή επενδύουμε εμείς πάνω στα παιδιά, ώστε σε 2-3 χρόνια κάποιο από αυτά να μπορέσει να ξεφύγει και να μπει στην πρώτη ομάδα. Δεν αλλάζει κάτι στον σχεδιασμό μας. Φιλοσοφία μου είναι η ΒΕΡΟΙΑ να κάνει κάποια στιγμή και μικρότερα τμήματα, τα οποία μάλιστα είναι στο πλάνο μας αλλά θα πρέπει να γίνουν σωστά, ώστε να αποκτήσει άρτιες υποδομές η ομάδα αλλά και καινούργιο φίλαθλο κόσμο. Πρέπει να μάθουμε στα παιδιά να αγαπάνε πρώτα την ομάδα που αγωνίζονται, να είναι πάνω απ' όλα ΒΕΡΟΙΑ!

Στόχος είναι να εκπαιδευτούν σωστά τα παιδιά και κάποια από αυτά να παίξουν στην πρώτη ομάδα. Ευτυχώς έχουμε προπονητή που κοιτάει τους νεαρούς παίκτες και δεν έχει κανένα πρόβλημα να βάλει κάποιον από αυτούς να αγωνιστεί".

Για την παρουσία του στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας:

"Η παρουσία μου στην προετοιμασία της ομάδας οφείλεται στο ότι έχουμε άριστες σχέσεις με τον προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη, με τον οποίο είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία. Θέλαμε και οι δύο να βρεθώ και να παρακολουθήσω το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στα 3-5 Πηγάδια, αλλά και παράλληλα να εκπαιδευτώ, να δω τον τρόπο δουλειάς του προπονητή και να μπω στην φιλοσοφία της ομάδας.

Δεν γνώριζα τον κόουτς πριν συνεργαστούμε εδώ στη ΒΕΡΟΙΑ, αλλά νομίζω ταιριάζουμε απόλυτα και βοηθάει ο ένας τον άλλον.

Το κλίμα στην ομάδα έχει παραμείνει οικογενειακό όπως και πέρσι και όλοι μαζί σαν μια γροθιά πιστεύω πως θα είναι έτοιμοι για το δύσκολο πρωτάθλημα της Football League. Η ομάδα δουλεύει σε πρότυπα μεγαλύτερων κατηγοριών και το μόνο που έχουν όλοι στο μυαλό τους είναι το πώς θα γίνουν καλύτεροι".

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS