ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1852 φορές

Σε οικογενειακό κλίμα και με πέντε νέα πρόσωπα η "πρώτη" της ΒΕΡΟΙΑΣ (video)

Την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2019-2020 πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα η "Βασίλισσα του βορρά", στο αθλητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου.

Το παρών έδωσαν όλα τα μέλη της διοίκησης, το προπονητικό επιτελείο και 21 συνολικά ποδοσφαιριστές, από τους οποίους οι 15 (+1) ήταν αυτοί που παρέμειναν στην ομάδα από το περσινό ρόστερ, ενώ οι υπόλοιποι πέντε ήταν οι νεοαποκτηθέντες. Στην προπόνηση παραβρέθηκε και ο Τρούπκος που λόγω σπουδών θα δοθεί δανεικός σε ομάδα της Κομοτηνής.

Αναλυτικά:

Αλέξανδρος Βεργώνης, Αλέξανδρος Ζούρκος, Αργύρης Μουρατίδης, Αστέριος Μουχάλης, Γιάννης Ιωάννου, Γιώργος Σκαθαρούδης, Γιώργος Μπλέτσας, Γιώργος Βασίλτσης, Δημήτρης Μεληκιώτης, Δημοσθένης Χαντζάρας, Δούκας Λεφίδης, Λάμπρος Ταϊρης, Πρόδρομος Μπλατσιώτης, Σάκης Κανούλας, Κώστας Τρούπκος, Στέλιος Μαραγκός και οι νεοαποκτηθέντες Μαρσέλο Πέντα, Παναγιώτης Βοσνιάδης, Νίκος Ζούρκος, Αλμπέρτο Σιμόνι και Βασίλης Τσιμόπουλος.

Αντίθετα, απουσίαζε ο Στέλιος Καψάλης, που όπως έγινε γνωστό, δεν ολοκληρώθηκε ακόμη το τυπικό μέρος της μεταγραφής του στη "Βασίλισσα".

Πριν την προπόνηση πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για τη νέα σεζόν από τον πατέρα Διονύσιο Συρόπουλο, ο οποίος όπως και πέρσι ευχήθηκε στην ομάδα να τερματίσει στην πρώτη θέση.

ΔΕΙΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΡΩΤΗ" ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ