ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1909 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Έγιναν έξι μεταγραφές – Αναμένονται οι ανακοινώσεις

Στην τελική ευθεία μπαίνουν από αύριο όλα τα ζητήματα που αφορούν την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ, πριν την έναρξη της προετοιμασίας για το πρωτάθλημα της Football League.

Το βασικότερο θέμα που προηγείται για επίλυση, είναι αυτό του ΑΦΜ για την ίδρυση της νέας ΠΑΕ, από την οποία θα "τρέξουν" όλα τα ζητήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, αναμένεται μέχρι την Τετάρτη να αποδοθεί στην προσωρινή διοίκηση ο ΑΦΜ για την ολοκλήρωση των διαδικασιών σύστασης ποδοσφαιρικής εταιρείας

Όπως γράψαμε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας, οι άνθρωποι που τρέχουν όλα τα θέματα της ομάδας, τόσο τα αγωνιστικά, όσο και αυτά που έχουν σχέση με τον ΑΦΜ της νέας ΠΑΕ, είναι σε αναμονή εδώ και ένα 10ήμερο, όμως μέχρι σήμερα υπήρξε αρκετή καθυστέρηση, κάτι που οφείλεται στις υπηρεσίες του Δημοσίου οι οποίες υπολειτουργούσαν λόγω των εκλογών, αν και η διοίκηση της ΒΕΡΟΙΑΣ κατέθεσε έγκαιρα και ολοκληρωμένο φάκελο.

Έγιναν έξι μεταγραφές και έπεται συνέχεια

Παράλληλα με τις διαδικασίες ίδρυσης της ΠΑΕ, οι υπεύθυνοι της ομάδας κινούνταν και στο αγωνιστικό κομμάτι. Επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί έξι, τουλάχιστον, μεταγραφές οι οποίες θα ανακοινωθούν επίσημα μόλις η ΠΑΕ πάρει νομική και φορολογική μορφή. Πρόκειται για παίκτες που προέρχονται οι περισσότεροι από μεγαλύτερες κατηγορίες και με την αγωνιστική τους παρουσία θα συμβάλλουν τα μέγιστα στην προσπάθεια πρωταθλητισμού που θα κάνει η "βασίλισσα" του βορρά.

Βέβαια οι μεταγραφές δεν σταματούν μόνο σ΄ αυτούς που μέχρι τώρα συμφωνήθηκαν. Μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας θα έχει ολοκληρωθεί το 90% του έμψυχου δυναμικού της ομάδας.

Όσον αφορά την έναρξη της προετοιμασίας, όλα εξαρτώνται από την ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η "πρώτη" της ΒΕΡΟΙΑΣ αναμένεται να αρχίσει στο τέλος του μήνα ή το αργότερο στην πρώτη βδομάδα του Αυγούστου, ενώ το βασικό στάδιο θα γίνει στα 3-5 Πηγάδια, είτε από 1 έως 15 Αυγούστου, είτε από 15 έως 30 Αυγούστου, ανάλογα, όπως προαναφέραμε με την έναρξη του πρωταθλήματος.