ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 751 φορές

Θεοδοσιάδης: "Δικαιώθηκαν οι κόποι" - Τσιτενίδης: "Δίκαια πρωταθλήτρια η ΒΕΡΟΙΑ"

Το απόλυτο της ικανοποίησης ένοιωθε μετά την λήξη της αναμέτρησης ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Σάκης Θεοδοσιάδης, αφού εκπληρώθηκε ο βασικός στόχος που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Από την άλλη, ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα Ευόσμου Ανέστης Τσιτενίδης, ήταν ένας ακόμη άνθρωπος του ποδοσφαίρου που παραδέχθηκε ότι η "Βασίλισσα" δίκαια κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα οι δύο προπονητές είπαν:

ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ (ΒΕΡΟΙΑ):

"Μετά από μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, σήμερα δικαιώνονται οι κόποι των ποδοσφαιριστών, της ίδιας της ομάδας, της διοίκησης και του κόσμου, πετυχαίνοντας την αναβάθμισή της με την άνοδο στην άλλη κατηγορία.

Ήταν ένας αγώνας μονόδρομος για εμάς, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα η οποία βάση ιστορίας και ρόστερ, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι στις υψηλές θέσεις. Κατορθώσαμε να πάρουμε αυτήν την σημαντική νίκη που μας δίνει το εισιτήριο για την παραπάνω κατηγορία, σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, ο δυσκολότερος σε όλη την Γ' Εθνική, με πάρα πολλές καλές, ανταγωνιστικές ομάδες που πήγε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας, την διοίκηση που δεν μας έλειψε τίποτα, το προσωπικό, τους συνεργάτες μου που με στήριξαν από την πρώτη μέρα που ήρθα στη ΒΕΡΟΙΑ, τον κόσμο, εσάς τους δημοσιογράφους που καλύπτεται καθημερινά το ρεπορτάζ. Ήταν μια συλλογική προσπάθεια και αυτή η προσπάθεια στέφθηκε με επιτυχία.

Διπλό ευχαριστώ σ' αυτά τα παιδιά που από την πρώτη μέρα που ήρθα δούλεψαν πάρα πολύ σκληρά. Θα έλεγα ότι με ανέχτηκαν πολλές φορές επειδή ενδεχομένως ξεπέρασαν πολλές φορές τα όριά τους, γιατί αυτοί ήταν οι κύριοι εκφραστές, οι πρωταγωνιστές αυτής της προσπάθειας.

Οδηγός μας ήταν τα καλά αποδυτήρια, η καλή δουλειά και η προσπάθεια που παρείχε η ομάδα. Ήταν μια μεταβατική χρονιά για την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ. Με την εργατικότητα της διοίκησης και την δυναμική που έχει η οικογένεια Μπίκα, πιστεύω ότι έρχονται καλύτερες μέρες γι' αυτήν.

Απαντώντας σε ερώτηση για την επόμενη μέρα στη ΒΕΡΟΙΑ, ο Σάκης Θεοδοσιάδης είπε:

Για μένα δεν υπάρχει η επόμενη μέρα. Υπάρχει η ολοκλήρωση του στόχου που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από κει και πέρα, υπάρχει η εκκρεμότητα του κυπέλλου. Θα προετοιμαστούμε για να κατακτήσουμε και το κύπελλο. Μετά έχουμε χρόνο να τα βάλουμε κάτω μαζί με την διοίκηση για να δούμε το πώς θα πορευτούμε. Είμαι όμως πολύ ευχαριστημένος από την λειτουργία, από αυτά που συνάντησα στην ομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Αχιλλέα Μπίκα ο οποίος μαζί με τον Γιώργο Μεταξά με πιστέψανε και με φέρανε στην ομάδα και δικαίωσα τις προσδοκίες τους.

Για μένα ήταν τιμή που φέτος δούλεψα στη ΒΕΡΟΙΑ, σε έναν ιστορικό σύλλογο και ιδιαίτερη τιμή να βάλω και γω το λιθαράκι μου στην ανοικοδόμηση της ομάδας".

ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΙΤΕΝΙΔΗΣ (ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ):

"Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ και στον κόουτς. Θεωρώ ότι δίκαια ανέβηκε στην παραπάνω κατηγορία γιατί ήταν η πιο σταθερή ομάδα σε όλο το πρωτάθλημα.

Εμείς ως ομάδα, από τον Ιανουάριο και μετά είχαμε μπει σε άλλη διαδικασία. Η ομάδα δεν ενισχύθηκε. Πήρε απλά κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές με στόχο να εκπαιδεύσει τα παιδιά για να μείνουν και την επόμενη χρονιά. Στην ουσία όταν ήρθα εγώ είχε αλλάξει ο στόχος της ομάδας.

Θεωρώ πως παρότι ήμασταν αδιάφοροι σταθήκαμε σε όλα τα παιχνίδια με αξιοπρέπεια και παλέψαμε σε όλα τα παιχνίδια. Για το σημερινό παιχνίδι, το όποιο κίνητρο για εμάς ήταν να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στη ΒΕΡΟΙΑ και θεωρώ πως στο μεγαλύτερο βαθμό το πετύχαμε".