Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Θεοδοσιάδης: "Μπήκαμε στην τελική ευθεία" - Νταμπίζας: "Δικαιούται το πρωτάθλημα η ΒΕΡΟΙΑ"
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 871 φορές

Θεοδοσιάδης: "Μπήκαμε στην τελική ευθεία" - Νταμπίζας: "Δικαιούται το πρωτάθλημα η ΒΕΡΟΙΑ"

Μετά τη νίκη της ΒΕΡΟΙΑΣ με 3-0 επί του Ερμή Αμυνταίου και την ήττα του Παλαιοχωρίου στην έδρα του με 1-2 από την Τρίγλια, η «Βασίλισσα» πήρε διαφορά τεσσάρων βαθμών από την δεύτερη θέση και τέσσερις  αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος είναι το ακλόνητο φαβορί για την άνοδο.

Όμως ο προπονητής των "κυανέρυθρων" Σάκης Θεοδοσιάδης κρατά... τη μπάλα χαμηλά και στρέφει την προσοχή στο επόμενο παιχνίδι στον Λαγκαδά. Επίσης, μίλησε με καλά λόγια για τους νεαρούς Κώστα Σοφιανίδη, Γιώργο Βασίλτση και Θανάση Τσιότρα που πήραν χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση με το Αμύνταιο.

Στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του ματς, οι προπονητές της ΒΕΡΟΙΑΣ και του Αμυνταίου δήλωσαν τα εξής:

ΣΤΕΛΙΟΣ ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ (ΕΡΜΗΣ):

"Είχαμε να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και από άποψη δική μου και από τεκμήριο. Προερχόμασταν από μία δύσκολη βδομάδα μετά τον αποκλεισμό που είχαμε από το κύπελλο, που ήταν και ο μοναδικός στόχος που μας είχε απομείνει.

Η ΒΕΡΟΙΑ στα τελευταία τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα είχε άτυχα αποτελέσματα, οπότε οι συνθήκες για εμάς ήταν πολύ δύσκολες. Δεν υπήρχε περίπτωση να μας αντιμετωπίσει χαλαρά και δεδομένων των συνθηκών και των αναλογιών, θεωρώ ότι σταθήκαμε αρκετά καλά στο παιχνίδι. Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε ήταν να έχουμε μια καλή αμυντική λειτουργία και να προσπαθήσουμε να βρούμε τις προϋποθέσεις να βγάλουμε κάποιες αντεπιθέσεις, με τις οποίες θα μπορούσαμε να γίνουμε επικίνδυνοι. Δεν το καταφέραμε αυτό και νομίζω όμως ότι στην αμυντική λειτουργία ήμασταν αρκετά καλοί.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι για την αξιοπρέπειά μας και την περηφάνια μας. Δεχθήκαμε βέβαια τρία γκολ, αν και το πρώτο το θεωρώ πως ήταν πεντακάθαρο οφσάιντ, χωρίς να αμφισβητώ την καθαρότητα του σκορ και τη δίκαιη νίκη της ΒΕΡΟΙΑΣ. Επίσης δεχθήκαμε άλλα δύο γκολ από στημένα και αυτό είναι λίγο που μας πικραίνει. Σαφώς και είναι καλύτερη ομάδα από εμάς, είχε την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε κι άλλες προϋποθέσεις. Εύχομαι στη ΒΕΡΟΙΑ καλή συνέχεια και να κατακτήσει όσο πιο γρήγορα και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και αυτή που δικαιούται να πάρει το πρωτάθλημα.

Το καλύτερο θα ήταν να υπάρχουν στόχοι για όλες τις ομάδες για περισσότερη διάρκεια. Όπως ήταν ο όμιλος, ήταν από την αρχή ξεκάθαρο ότι κάποιες ομάδες θα ξεχωρίσουν στην υπόθεση του πρωταθλητισμού και κάποιες του υποβιβασμού. Για εμάς ήταν μια χρονιά η οποία είχε μικρότερο μπάτζετ από την προηγούμενη χρονιά, αλλά είχαμε να αντιμετωπίσουμε σ' αυτόν τον όμιλο πολύ δύσκολες ομάδες, σε σχέση με τον προηγούμενο όμιλο που έπαιζε η ομάδα και έτσι βρεθήκαμε πολύ νωρίς εκτός στόχων. Για κάποια παιδιά είναι εμπειρίες αυτά τα παιχνίδια και αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να προετοιμάσουμε το έδαφος για την επόμενη χρονιά, όσο αυτό είναι δυνατόν, γιατί τα πλάνα μας είναι να γυρίσουμε άμεσα στην Γ' Εθνική.

ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ (ΒΕΡΟΙΑ):

"Συγχαρητήρια και ευχαριστούμε για τα καλά λόγια για την ομάδα μας από τον Στέλιο Νταμπίζα. Του εύχομαι καλό υπόλοιπο στο πρωτάθλημα. Μου αρέσει και είναι στην φιλοσοφία μου, ομάδες που δεν έχουν στόχο ρεαλιστικά, να παίζουν για την αξιοπρέπεια του συλλόγου και αυτό αποκτά μεγαλύτερη αξία η νίκη για εμάς.

Συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μας για την σημαντική νίκη. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία, στα τελευταία 100 μέτρα, οπότε ο στόχος είναι οι τρεις βαθμοί, κάτι το οποίο πέτυχαν οι ποδοσφαιριστές. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι στον Λαγκαδά και το μυαλό μας είναι εκεί, με συγκέντρωση και πειθαρχία. Ούτε ενθουσιαζόμαστε, ούτε απογοητευόμαστε. Έχω πει πολλές φορές ότι θα φτάσουμε στον στόχο και θα κάνουμε την αξιολόγηση στο τέλος για το τι κάναμε.

Αυτήν την στιγμή υπάρχει ένα πλεονέκτημα και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε, αν κερδίζεις κάθε Κυριακή. Το ξέρουμε ότι το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, είναι ανταγωνιστικό, γι αυτό θέλουμε η ΒΕΡΟΙΑ να δείχνει τον καλύτερό της εαυτό και γι' αυτό δουλεύουμε καθημερινά, για να πάρουμε όλα τα παιχνίδια και να φτάσουμε στην άνοδο.

Υπολογίζω σε όλα τα παιδιά. Το τελευταίο διάστημα είχαμε κάποιους αναπάντεχους τραυματισμούς, είναι και οι κάρτες. Η δυνατότητα που μας έδωσε το σημερινό παιχνίδι και με το σκορ, είχαμε την ευκαιρία να δείξουμε εμπιστοσύνη σ' αυτά τα παιδιά ότι τα υπολογίζουμε και είμαι πολύ ευχαριστημένος και από τον Βασίλτση και από τον Σοφιανίδη και από τον Τσιότρα που έκαναν την πρώτη τους συμμετοχή από την ημέρα που ήρθα εγώ".

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS