ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1013 φορές

Πιο κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης η ΒΕΡΟΙΑ, 3-0 τον Ερμή Αμυνταίου

Ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στον δεύτερο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας βρίσκεται η "Βασίλισσα του βορρά".

Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη επικράτησε εύκολα με 3-0 του Ερμή Αμυνταίου, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής και ξέφυγε με διαφορά 4 βαθμών από τον δεύτερο της βαθμολογίας Άρη Παλαιοχωρίου, ο οποίος ηττήθηκε στην έδρα του από την Τρίγλια με 2-1.

Οι Βεροιώτες σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν ανώτεροι και έφτασαν σε ένα άνετο τρίποντο, πετυχαίνοντας δύο τέρματα στο πρώτο μέρος και ένα στην επανάληψη.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους φιλοξενούμενους, όταν σε μια αντεπίθεση στο 7ο λεπτό ο Αθανασιάδης κέρδισε τις κόντες και μπήκε στην περιοχή, αλλά το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Στο 17' ο Ηλιόπουλος μπλόκαρε το φάουλ του Κυριακίδη, ενώ στο 23' το εναέριο πλασέ του Κανούλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων!

Η υπεροχή των "κυανέρυθρων" καρποφόρησε τελικά στο 27' όταν οι Τσικόπουλος και Κανούλας άλλαξαν ωραία τη μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή και ο τελευταίος με κοντινό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 32' οι Βεροιώτες διπλασίασαν τα τέρματά τους, κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη τους. Ήταν ο Τσικόπουλος που ανατράπηκε καθαρά μέσα στην περιοχή από τον Γιορεντζίδη, με τον Κανούλα να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι γράφοντας το 2-0 για τη "Βασίλισσα".

Στο 40' ένα καλό σουτ του Μυλωνά έφυγε άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Κανούλας αρχικά και ο Σκαθαρούδης στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Ηλιόπουλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΒΕΡΟΙΑ μπήκε και πάλι δυνατά και στο 55' ο Βεργώνης με ωραία κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Σκαθαρούδη από αριστερά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0!

Στο επόμενο λεπτό ο Ηλιόπουλος απέκρουσε εκπληκτικά το σουτ του Τσικόπουλου, με τον ρυθμό να πέφτει σταδιακά στην συνέχεια.

Στα τελευταία λεπτά και με την είσοδο του δραστήριου Βασίλτση, οι Βεροιώτες προσπάθησαν να πετύχουν ένα ακόμη τέρμα, ωστόσο δεν τα κατάφεραν, με τον νεαρό επιθετικό να φτάνει τρεις φορές κοντά στην πηγή, στο 85', 86' και 92' αλλά να μην καταφέρνει... να πιει νερό!

Χωρίς προβλήματα ήταν η διαιτησία του Μπουμαρσόπουλου από τη Λάρισα και των συντοπιτών βοηθών του Στάικου και Πατέτσου.

ΒΕΡΟΙΑ (Θεοδοσιάδης): Κοντογουλίδης, Μουχάλης (76' Σοφιανίδης), Κυριακίδης (68' Τσιότρας), Μυλωνάς, Μαραγκός, Μπακάλης, Βεργώνης, Μπλέτσας, Κανούλας (81' Βασίλτσης), Σκαθαρούδης, Τσικόπουλος (57' Καράμπελας).

ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ (Νταμπίζας): Ηλιόπουλος, Γιορεντζίδης, Ανδρονικίδης, Σιδηρόπουλος, Σωτηριάδης, Αμαραντίδης, Μαρκόπουλος (70' Δούμτσης), Χαμαλίδης, Τσολάκης (77' Μπερμπερίδης), Θεοδουλίδης, Αθανασιάδης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 18/3...