ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 819 φορές

Επιστροφή στις νίκες θέλει η ΒΕΡΟΙΑ που υποδέχεται το Αμύνταιο

Αύριο Κυριακή 17/3  στις 3μμ στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας, η ΒΕΡΟΙΑ στο γήπεδό της υποδέχεται το Αμύνταιο.

Η «Βασίλισσα» θα επιδιώξει την επιστροφή στις νίκες, κάτι που αγνοεί εδώ και τέσσερα επίσημα παιχνίδια, τρία πρωταθλήματος (ισάριθμες ισοπαλίες) και ένα κυπέλλου (ταπεινωτική ήττα από το Ροδοχώρι).

Μία πιθανή νίκη, θα διατηρήσει στην πρώτη θέση την ΒΕΡΟΙΑ ,η οποία θα έχει το μυαλό της και στο Παλαιοχώρι, προσδοκώντας ένα στραβοπάτημα της τοπικής ομάδας, που θα υποδεχτεί την τρίτη στην βαθμολογία Τρίγλια, ώστε να αυξήσει την διαφορά του ενός βαθμού που χωρίζει τις δύο ομάδες.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης μπορεί να έχει στην διάθεσή του τον Αλέξη Βεργώνη, που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής στο παιχνίδι με την Αγκαθιά, δεν θα έχει όμως τους τιμωρημένους, εξ αιτίας συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών, Ταϊρη και Μουρατίδη, και τους τραυματίεςεδώ και καιρό Μελικιώτη, Ζούρκο και Ιωάννου.

Η αποστολή των "κυανέρυθρων" αποτελείται από τους παρακάτω είκοσι παίκτες: Κοντογουλίδης, Πάντος, Βεργώνης, Μαραγκός, Βασίλτσης, Σοφιανίδης, Μουχάλης,  Τρούπκος, Σκαθαρούδης, Τσικόπουλος, Λεφίδης, Κυριακίδης, Παπουτσίδης, Κανούλας, Μπλέτσας, Καράμπελας, Μυλωνάς, Τσιότρας, Μπακάλης, Χαντζάρας.

* Το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε LIVE σχολιασμό από το kerkidasport.gr, μια προσφορά των εταιρειών TSIFLIDIS SECURITY, ΜΑΡΚΕΤ "ΠΡΩΤΕΑΣ", ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ "ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ".