ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 793 φορές

Δεν μπόρεσε να συνεχίσει το σερί η ΒΕΡΟΙΑ και έμεινε στο 0-0 στα Γιαννιτσά

Ισόπαλη χωρίς τέρματα αναδείχθηκε η ΒΕΡΟΙΑ στα γειτονικά Γιαννιτσά κόντρα στην τοπική ομάδα για την εξ αναβολής 14η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, επηρεάστηκε σίγουρα από τον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Γιαννιτσών και έμεινε στο 0-0 κόντρα στην σκληροτράχηλη τοπική ομάδα.

Έτσι, διακόπηκε το νικηφόρο σερί των 10 τελευταίων αγώνων για τους "κυανέρυθρους", οι οποίο ωστόσο αύξησαν την διαφορά που τους χωρίς από το δεύτερο Παλαιοχώρι στους τρεις βαθμούς.

Αγωνιστικά, το παιχνίδι ήταν κακό, με πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου και χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες και δεν ικανοποίησε τους 500 περίπου φιλάθλους και των δύο ομάδων που το παρακολούθησαν.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή φάση στο 11ο λεπτό όταν μετά από κόρνερ του Ζούρκου, η μπάλα αιφνιδίασε αμυνόμενους και επιτιθέμενους, πέρασε κάτω από πόδια τους και προσέκρουσε στο δοκάρι της εστίας του Κοντογουλίδη, ενώ στη συνέχεια απομακρύνθηκε!

Η απάντηση για τους Βεροιώτες ήρθε λίγα λεπτά αργότερα, αρχικά με την σέντρα του Μπλέτσα στο 15' που ανακόπηκε την τελευταία στιγμή από αμυντικό των Γιαννιτσών πριν η μπάλα φτάσει στον Τσικόπουλο που ήταν σε θέση για γκολ και στη συνέχεια με το μακρινό σουτ του Κανούλα στο 17' που μπλόκαρε εύκολα ο Γιώτας.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου είχαμε μόλις μία ακόμη καλή ευκαιρία, όταν στο 39' ο Κοντογουλίδης έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε το καλό σουτ του Πέλκα έξω από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν να "παιδεύουν" τη μπάλα και τις ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες να είναι... μετρημένες.

Οι Γιαννιτσιώτες στο 52' είχαν ένα ακόμη καλό σουτ λίγο έξω από την περιοχή, αυτή τη φορά με τον Θεοδωρίδη, το οποίο απέκρουσε και πάλι ο Κοντογουλίδης πέφτοντας στη δεξιά του γωνία, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Μουρίκι μέσα στην Βεροιώτικη περιοχή και από πλάγια θέση έπιασε το σουτ αλλά έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων του Κοντογουλίδη.

Στα τελευταία λεπτά οι Βεροιώτες προσπάθησαν να "κλέψουν" τη νίκη και είχαν μια καλή ευκαιρία στο 82’ όταν μετά από φάουλ του Χαντζάρα από δεξιά, ο Μουρατίδης με γυριστή κεφαλιά σχεδόν από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Γιώτα!

Δεν αντιμετώπισε προβλήματα η διαιτησία του Τσέτσιλα (Σ.Δ. Γρεβενών) και των συντοπιτών βοηθών του, Φαλτάκα και Στεφούλη. 

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (Τιμόθεος Καβακάς): Γιωτας, Μπαμπαλής, Παντεκίδης, Χατζηαθανασίου, Ιορδανίδης, Πέλκας, Μουρίκι, Χιντασέλι, Θεοδωρίδης, Ζούρκος, Παντελίδης (85’ Κοτσαρίδης).

ΒΕΡΟΙΑ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κοντογουλίδης, Ζούρκος, Λεφίδης, Μουρατίδης, Μαραγκός, Ταϊρης, Βεργώνης (88’ Καράμπελας), Μπλέτσας (80’ Μυλωνάς), Σκαθρούδης (70’ Μπακάλης), Τσικόπουλος (62’ Χαντζάρας), Κανούλας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR