ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1546 φορές

Πραγματική Βασίλισσα η ΒΕΡΟΙΑ, 3-0 τον Αγροτικό Αστέρα! (video)

Σαν πραγματική Βασίλισσα αγωνίστηκε η ΒΕΡΟΙΑ κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα το απόγευμα της Τετάρτης (23/1), φτάνοντας σε μια άνετη νίκη με 3-0 για την εξ' αναβολής 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη έπαιξε κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο, παρά το βαρύ τερέν και αποζημίωσε τους 400 περίπου φιλάθλους της, που αψήφησαν το εργάσιμο της ημέρας και την κακοκαιρία και έδωσαν το παρών στις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου.

Η νίκη αυτή έφερε τη "Βασίλισσα" σε απόσταση αναπνοής από το πρωτοπόρο Παλαιοχώρι, που αναδείχθηκε ισόπαλο χωρίς τέρματα με τον Εδεσσαϊκό, με τους "κυανέρυθρους" να έχουν μάλιστα και ένα ματς λιγότερο.

Να σημειωθεί ότι το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα έκανε ο Λάμπρος Ταϊρης, ο οποίος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και έδειξε ότι θα βοηθήσει σημαντικά τη "Βασίλισσα" στο νευραλγικό χώρο του κέντρου.

Αγωνιστικά, οι Βεροιώτες μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και στο πρώτο δεκάλεπτο έχασαν τέσσερις ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ.

Στο 2' το σουτ του Χαντζάρα έξω από την περιοχή έφυγε λίγο άουτ, στο 5' ο Μεληκιώτης βρήκε με ωραία μπροστινή μπαλιά τον Χαντζάρα αλλά αυτός δεν πρόλαβε τη μπάλα, στο 8' το σουτ του Σκαθαρούδη από το ύψος της περιοχής έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια και στο 10' ο ίδιος παίκτης από πλάγια θέση σούταρε άουτ.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν τον ρυθμό, αλλά λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 25' η Βέροια ευτύχησε να ανοίξει το σκορ.

Ήταν ο Σκαθαρούδης που πήρε τη μπαλιά του Κυριακίδη και μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή του Αστέρα, στέλνοντας με ψύχραιμο πλασέ τη μπάλα στα δίχτυα του Παναγόπουλου για το 1-0.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους Βεροιώτες που μέχρι την λήξη του ημιχρόνου έχασαν δύο ακόμη καλές ευκαιρίες, στο 30' με ωραία ατομική προσπάθεια του Μεληκιώτη και σουτ από το ημικύκλιο που κατέληξε στην αγκαλιά του Παναγόπουλου και στο 35' με σουτ του Χαντζάρα λίγο έξω από την περιοχή που έφυγε άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να κάνουν κάτι καλό στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους και στο 39' είχαν μια καλή στιγμή όταν ο Σουλίδης έβγαλε την μπροστινή μπαλιά για τον Βουτσιά, αλλά ο Κοντογουλίδης πρόλαβε και έπεσε στα πόδια του αποσοβώντας τον κίνδυνο.

Στην επανάληψη οι "κυανέρυθροι" συνέχισαν να ελέγχουν το ματς, πετυχαίνοντας δύο ακόμη τέρματα και φτάνοντας σε μια εύκολη όπως εξελίχθηκε νίκη.

Στο 55' ο Σκαθαρούδης μέσα στην περιοχή και από θέση δεξιά έπιασε σουτ στην κίνηση, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Καραμανλή και άλλαξε πορεία, καταλήγοντας στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0!

Το τελικό 3-0 πέτυχε ο Βεργώνης στο 81', ο οποίος δέχθηκε την βαθιά μπαλιά του Μπλέτσα και με κεφαλιά μέσα από την περιοχή του Αστέρα έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δεξί δοκάρι, μετά στην πλάτη του γκολκίπερ Παναγόπουλου και στη συνέχεια στα δίχτυα!!

Με λίγα λάθη ήταν η διαιτησία του Σιδηρόπουλου (Σ.Δ. Πέλλας), ενώ πιο σωστές υποδείξεις είχαν οι συντοπίτες βοηθοί του, Ταγκαλίδης και Αρέστης.

ΒΕΡΟΙΑ (Θεοδοσιάδης): Κοντογουλίδης, Μουχάλης, Κυριακίδης, Μπακάλης, Μαραγκός, Μεληκιώτης, (58' Μυλωνάς) Βεργώνης, Μπλέτσας, Ταϊρης, (84' Ιωάννου) Σκαθαρούδης, (73' Τσικόπουλος) Χαντζάρας (64' Παπουτζίδης).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Τσινεσίδης): Παναγόπουλος, Βουτσιάς, Μπάρμπας, Κυριαλανης, (46' Ηλιάδης) Καραμανλής, Ιβανίδης, Σουλίδης, Κουκουλέκης, (73' Μουδιος) Στεφανίδης, Αμαραντίδης, (46' Μήτογλου) Χειριτράντας (78' Αθανασιάδης).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR