ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 736 φορές

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ 0-0: Τι δηλωσαν Τζημογιάννης, Βέρτζος

Οι παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ, Τζημογιάννης και Βέρτζος, τόνισαν ότι η παραμονή στην κατηγορία είναι στα πόδια τους και στο τέλος θα ανταμειφθούν οι κόποι τους, σε δηλώσεις τους στην κάμερα του Novasports μετά την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά όσα είπαν:

Τζημογιάννης: «Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να πάρει έναν πολύ σημαντικό βαθμό στον αγώνα για τη σωτηρία της. Θεωρώ ότι παίζαμε με μία πολύ δυνατή ομάδα στην έδρα της, δεν δώσαμε δικαίωμα και είχαμε και ευκαιρία να σκοράρουμε. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο ενώ θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη. Δύο παιχνίδια μένουν στα οποία να καρποφορήσουμε δύο νίκες για να πετύχουμε τον στόχο για τον οποίο αγωνιζόμαστε. Πιστεύω στο τέλος ότι θα δικαιωθούμε».

Βέρτζος: «Ξέρουμε ότι ο Παναιτωλικός είναι μια επιθετικογενής ομάδα και την γνωρίζω αρκετά καλά. Θεωρώ ότι περιορίσαμε αρκετά τους επιθετικούς του Παναιτωλικού και δώσαμε ένα μήνυμα σε όσους αμφισβητούν την προσπάθειά μας. Είναι κρίμα ο κόπος μας και έχει αρνητικές τοποθετήσεις. Στο τέλος θα δικαιωθούμε. Ήμασταν 100% προσηλωμένοι και αν δεν συνέβαινε αυτό θα κινδυνεύαμε. Το καταφέραμε αυτό και πήραμε το βαθμό. Έχουμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας και είναι στα δικά μας πόδια η παραμονή στην κατηγορία. Εγώ ήρθα τον Ιανουάριο και από τότε είδα μια σφιχτή και δεμένη ομάδα. Θεωρώ ότι η δουλειά που κάνουμε μέσα στο γήπεδο μας κρατάει στην κατηγορία. Εγώ κοιτάω την ομάδα μου, θέλω να μείνω στη Σούπερ Λίγκα και του χρόνου και θέλω να είμαι στη ΒΕΡΟΙΑ».