ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 627 φορές

Τον Μακεδονικό υποδέχεται αύριο Κυριακή η ΒΕΡΟΙΑ

Έπειτα από 40 ημέρες αγωνιστικής απραξίας, η ΒΕΡΟΙΑ αύριο Κυριακή επανέρχεται στην ενεργό δράση, αφού όπως είναι γνωστό δεν έγινε ούτε την Τετάρτη αλλα ούτε και την Πέμπτη ο αγώνας στα Γιαννιτσά.

Αύριο θα γίνει στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής η 2η αγωνιστική του β' γύρου, με τη «Βασίλισσα» να υποδέχεται στο γήπεδό της τον Μακεδονικό, από τον οποίο είχε χάσει στον πρωτο γύρο στη Νεάπολη Θεσ/νίκης με 2-1.

Ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού σταδίου της Βέροιας, μπορεί να είναι βαρύς από το λιώσιμο του χιονιού, όμως σε γενικές γραμμές βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θα επιτρέψει στους δύο αντιπάλους να παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.

Όσον αφορά την προετοιμασία της ΒΕΡΟΙΑΣ, μπορεί όλη αυτή την εβδομάδα να έγινε μετ' εμποδίων, λόγω του προγραμματισμένου αγώνα με τα Γιαννιτσά, ωστοσο υπάρχει αισιοδοξία για τη νίκη στο κυανερυθρο στρατόπεδο.

Το ευχάριστο είναι ότι όλοι οι παίκτες εδώ και καιρό είναι στην διάθεση του Σάκη Θεοδοσιάδη, αφού δεν υπάρχουν τραυματίες.

Όσον αφορά τον νεοαποκτηθέντα Λάμπρο Ταϊρη, βγήκε το δελτίο του αλλά δεν έχει έρθει ακόμα ένα έγγραφο, η έλλειψη του οποίου θα του στερήσει την παρθενική του εμφάνιση με τα χρώματα της νέας του ομάδας.

Η 20μελής αποστολή θα ανακοινωθεί από τον τεχνικό της ΒΕΡΟΙΑΣ αμέσως μετά το σημερινό χαλάρωμα των παικτών, που θα γίνει στο Ταγαροχώρι.