ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 775 φορές

Έτοιμη για τη μάχη στον... βούρκο των Γιαννιτσών η "Βασίλισσα"

Ύστερα από ένα μήνα αγωνιστικής απραξίας, η ΒΕΡΟΙΑ αύριο επανέρχεται στην ενεργό δράση, με ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στα Γιαννιτσά, κόντρα στην τοπική ομάδα (ΑΣ Γιαννιτσών) που αποτελεί την συνέχεια της ιστορικής Αναγέννησης.

Το παιχνίδι, που είναι το πρώτο του β' γύρου, ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή που μας πέρασε, όμως δεν έγινε επειδή ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου ήταν καλυμμένος με χιόνι. Τελικά οι άνθρωποι των Γιαννιτσών ξεκίνησαν από χθες τον αποχιονισμό, τον οποίο θα τελειώνουν αύριο μέχρι το μεσημέρι, λίγο πριν αρχίσει το ματς.

Όπως γίνεται κατανοητό, ο αγωνιστικός χώρος θα είναι σε κακή κατάσταση, κάτι που θα δυσκολέψει τις κινήσεις των παικτών και των δύο ομάδων, που εκτός από την ικανότητα θα πρέπει να επιστρατεύσουν και πολύ δύναμη, ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις αντιξοότητες του αγωνιστικού χώρου.

Μοναδικός στόχος της ομάδας του Σάκη Θεοδοσιάδη είναι η νίκη, προκειμένου να πλησιάσει στον πόντο το πρωτοπόρο Παλαιοχώρι, που ως γνωστόν την Κυριακή σκόνταψε στην Αγκαθιά, όπου αναδείχθηκε ισόπαλο 2-2 με τη Νίκη.

Όπως σας ενημερώναμε στα ρεπορτάζ μας, οι προπονήσεις μέχρι και προχθές γινόταν μετ' εμποδίων, αφού το Ταγαροχώρι είχε και αυτό πολύ χιόνι. Ο Σάκης Θεοδοσιάδης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με τυχόν απουσίες παικτών και το ιατρικό δελτίο είναι κενό.

Έτσι όλοι οι παίκτες ήταν στην διάθεσή του, στο μεγαλύτερο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, 20 από τους οποίους συμπεριελήφθησαν στην αποστολή, τα ονόματα των οποίων έγιναν γνωστά λίγο μετά το σημερινό μεσημεριανό χαλάρωμα.

Αυτοί είναι οι: Κοντογουλίδης, Μπλατσιώτης, Βεργώνης, Λεφίδης, Ζούρκος, Μελικιώτης, Μουχάλης, Μουρατίδης, Μαραγκός, Μπακάλης, Σκαθαρούδης, Τσικόπουλος, Παπουτσιδης, Κυριακίδης, Κανούλας, Μπλέτσας, Καράμπελας, Μυλωνάς, Χαντζάρας, Ιωάννου.

* Το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε LIVE σχολιασμό από το kerkidasport.gr, μια προσφορά των εταιρειών TSIFLIDIS SECURITY, ΜΑΡΚΕΤ "ΠΡΩΤΕΑΣ", ΧΡΩΜΑΤΑ - ΣΙΔΗΡΙΚΑ "ΓΙΤΟΠΟΥΛΟΣ", ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ "ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ".