ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1076 φορές

Θα κάνει τουλάχιστον δύο ακόμη μεταγραφές η ΒΕΡΟΙΑ

Μπορεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός της "Βασίλισσας του βορρά" να μην έχει πάρει «σάρκα και οστά», αυτό όμως δεν πάει να πει ότι η στασιμότητα, σε ότι αφορά την υλοποίησή του, θα πρέπει να ανησυχεί τον κόσμο της. Και αυτό γιατί οι άνθρωποι της ομάδας, έχουν κινηθεί προς τους στόχους και έχουν κάνει τις απαραίτητες ενέργειες, περιμένοντας πλέον απαντήσεις στις προτάσεις τους.

Είχαμε γράψει σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, ότι μετά την απόκτηση του Μελικιώτη, που ήταν η πρώτη της χειμερινής περιόδου, θα υπάρξει και άλλη μεταγραφή μέχρι το τέλος του 2018, ενός παίκτη που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε, γιατί οι απαιτήσεις του Άρη Παλαιοχωρίου, ομάδας του 26χρονου Λάμπρου Ταϊρη (φωτο), με το οποίο η ΒΕΡΟΙΑ συνεχίζει να είναι σε διαπραγματεύσεις, θεωρούνται υπερβολικές από τους Βεροιώτες.

Από εκεί και πέρα, οι άλλες μεταγραφικές κινήσεις της «Βασίλισσας» έχουν να κάνουν με παίκτες  που αγωνίζονται στα χαφ και συγκεκριμένα τον αντι Ταϊρη, εάν δεν έχει ευτυχή κατάληξη η περίπτωση του ποδοσφαιριστή του Παλαιοχωρίου και στην αμυντική της γραμμή, κατά πάσα πιθανότητα ενός στόπερ.