ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 865 φορές

Η… ακτινογραφία των παικτών της «Βασίλισσας»

Το τιμ της «ΚΕΡΚΙΔΑΣ» ακτινογραφεί την απόδοση των ποδοσφαιριστών της «Βασίλισσας του βορρά», στο σημερινό νικηφόρο ματς με αντίπαλο την Skoda Ξάνθη στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας:

ΚΑΝΤΙΜΟΙΡΗΣ: Δεν πιέστηκε ιδιαίτερα για να δείξει τις ικανότητές του. Γενικά ήταν σταθερός αν και σε μια φάση δεν συνεννοήθηκε και πάλι σωστά με τους αμυντικούς του.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Επιστροφή στην φυσική του θέση. Αμυντικά έχασε ορισμένες από τις επιθέσεις του αντιπάλου, ενώ για ένα ακόμη ματς και παρά το γεγονός ότι έκανε πολλές κούρσες, οι σέντρες που επιχείρησε ήταν άστοχες.

ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ: Επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις. Δεν έδωσε κανένα δικαίωμα για να τον απειλήσουν αμυντικά ενώ βρήκε χώρους για να βγει μπροστά και να βοηθήσει στην επίθεση. Επιθετικά ωστόσο δεν βοήθησε καθώς οι σέντρες του κατέληγαν είτε σε αντίπαλο είτε απευθείας άουτ.

ΟΣΤΟΪΤΣ: Όσες φορές έχει αγωνιστεί ως κεντρικός αμυντικός έκανε πολύ καλές εμφανίσεις. Ήταν ο κορυφαίος της άμυνας καθώς ηρεμούσε το παιχνίδι της ομάδας του και ανέκοπτε πολλές από τις επιθέσεις της Ξάνθης. Μάλιστα πέτυχε και ένα εκπληκτικό γκολ με ένα πραγματικά ασύλληπτο σουτ.

ΒΕΡΤΖΟΣ: Άφησε αρκετές φορές εκτεθειμένη την άμυνα και έχει μερίδιο ευθύνης στα δύο τέρματα που δέχθηκε η ομάδα του. Έκοψε κάποιες επιθέσεις των αντιπάλων του αλλά σε γενικές γραμμές δεν έπιασε την απόδοση που είχε στα περισσότερα ματς.

ΠΑΥΛΙΔΗΣ: Πολύ καλό παιχνίδι για το νεαρό μέσο της «Βασίλισσας». Έδωσε πολλές μονομαχίες και για πρώτη ίσως φορά δεν έμεινε από δυνάμεις. Μοίρασε σωστά την μπάλα και πέτυχε το πρώτο του γκολ μετά από ωραίες προσποιήσεις στην αντίπαλη άμυνα.

ΒΕΡΓΩΝΗΣ: Πραγματικό πολυεργαλείο ο Βεροιώτης αμυντικός μέσος. Τρέχει μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο καλύπτοντας κενούς χώρους. Κρατούσε όμορφα τη μπάλα ηρεμώντας το παιχνίδι της «Βασίλισσας» στον άξονα. Ουσιαστικός και στην οργάνωση της επίθεσης με ωραίες πάσες προς του συμπαίκτες του.

ΖΕΖΙΝΙΟ: Καλή εμφάνιση και για το νεαρό Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μαζί με τους άλλους δύο μέσους κέρδισε την μάχη στο χώρο του κέντρου. Με όμορφες και περίτεχνες ενέργειες οργάνωσε το παιχνίδι, ενώ μάρκαρε πολύ πιεστικά και στις περισσότερες φάσεις έκλεβε μπάλες, δημιουργώντας μάλιστα επικίνδυνες επιθέσεις.

ΚΑΛΤΣΑΣ: Ήταν εκτός παιχνιδιού καθώς δεν του βγήκε τίποτα από αυτά που προσπάθησε να κάνει στον αγωνιστικό χώρο. Πολλά τα λάθη στα οποία υπέπεσε και δικαίως αντικαταστάθηκε.

ΜΠΑΡΓΚΑΝ: Ο πιο κινητικός παίκτης της «Βασίλισσας». Τα έδωσε πραγματικά όλα διεκδικώντας τη μπάλα σε κάθε φάση του παιχνιδιού. Μπορεί να μην απέφυγε τα λάθη αλλά πήρε και πολλές πρωτοβουλίες, πετυχαίνοντας μάλιστα ένα ωραίο γκολ. Αυτός είναι ο Μπαργκάν που χρειάζεται η ομάδα!

ΓΚΟΝΣΑΛΒΕΣ: Προσπάθησε να δημιουργήσει κινδύνους τραβώντας τους αντίπαλους αμυντικούς επάνω του. Τα κατάφερε έως έναν βαθμό καθώς στις περισσότερες φάσεις οι δύο στόπερ της Ξάνθης έπεφταν πάνω του για να τον αντιμετωπίσουν και έτσι βρήκαν χώρο οι συμπαίκτες του να δράσουν. Δεν απέφυγε όμως και αυτός τα λάθη. Το τρίτο γκολ προήλθε από όμορφη δική του ενέργεια.

ΣΙΣΟΚΟ: Πέρασε στη θέση του Καλτσά για να δώσει περισσότερη δύναμη στην άμυνα και στο ψηλό παιχνίδι. Έχασε κάποιες κεφαλιές από τον Σολάρι αλλά γενικά δεν απειλήθηκε εντός περιοχής.

ΚΟΜΟΛΟΦ: Σίγουρα δεν του έχουν δοθεί οι ευκαιρίες για να αποδείξει την αξία του. Έχει καλή τεχνική και το έδειξε στα λεπτά που αγωνίστηκε ως αλλαγή.

ΤΡΑΠ: Μπήκε ως αναγκαστική αλλαγή στα τελευταία λεπτά στην θέση του τραυματία Ζεζίνιο και δεν μπορεί να κριθεί.