ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 881 φορές

Χωρίς τον προπονητή του ο Άρης Παλαιοχωρίου στη Βέροια!

Για πρώτη φορά στη δεκάχρονη προπονητική καριέρα του, ο Ανδρέας Παντζιαράς θα λείψει από τον πάγκο αγώνα ομάδας του, λόγω τιμωρίας, την Κυριακή, στο ντέρμπι του πρωτοπόρου Άρη Παλαιοχωρίου στη Βέροια (έξι πόντους πίσω οι Ημαθιώτες).

Ο Παντζιαράς αποβλήθηκε στο 94' του πρόσφατου αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας και θα δίνει οδηγίες από… κινητό στην κερκίδα.

Τα “μάτια” και… αυτιά του στον πάγκο θα είναι οι Αργύρης Μοσχόπουλος (γυμναστής) και Νούλης Σιαμίδης (προπονητής τερματοφυλάκων), που θα δίνουν απευθείας τις εντολές και… κατευθύνσεις στους παίκτες.

Η ομάδα της Χαλκιδικής παραμένει αήττητη εκτός έδρας, έχοντας δυο ήττες εντός (από Νίκη Αγκαθιάς και Αγροτικό Αστέρα), οκτώ νίκες (από τέσσερις συνεχόμενες) και καμία ισοπαλία, ποντάροντας στη “φόρμα” των επιθετικών Αλμπέρτο Σιμόνι και Ηλία Ιγνατίδη, που έχουν πετύχει από τέσσερα γκολ.

Για τους “κιτρινόμαυρους”, που θέλουν κάτι θετικό για να κρατήσουν σχετικά μακριά τους διώκτες τους, γυρνούν οι Ταϊρης και Αλωπούδης, ενώ θα λείψουν μόνο οι Χαρίσης και Γκαγκάνης.

Πηγή: arenafm.gr