ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 636 φορές

Στ. Αποστολίδης: "Κυρίαρχη η ΒΕΡΟΙΑ στα 19 από τα 20 ημίχρονα!

Σύνθημα νίκης με τον πρωτοπόρο Άρη Παλαιοχωρίου, αλλά και ανόδου, όπως και κάλεσμα στον κόσμο, απευθύνει ο πρόεδρος της ΒΕΡΟΙΑΣ, Στέφανος Αποστολίδης, μιλώντας στον "arenafm.gr":

"Η ΒΕΡΟΙΑ είναι έτοιμη, παίκτες, τεχνικό τιμ, διοίκηση και κόσμος. Το κάλεσμα στους φιλάθλους έχει ήδη γίνει. Πάμε για νίκη, όπως σε κάθε αγώνα. Τίποτα παραπάνω. Δεν λέμε για ντέρμπι, διπλής αξίας επειδή ο αντίπαλος είναι πρώτος, ούτε κρίνεται κάτι τόσο νωρίς.

Αν είμαστε όπως στα τελευταία παιχνίδια, δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε. Ο Άρης Παλαιοχωρίου είναι αήττητος εκτός, αλλά ακόμα δεν έπαιξε με αντίπαλο όπως η ΒΕΡΟΙΑ.

Βρίσκουμε το δρόμο μας και εμείς θέλουμε να γίνει καλός αγώνας και να κερδίσουμε. Δε λέμε οτι είμαστε φαβορί, λόγω έδρας ή ονόματος. Απλώς είναι αγώνας-ευκαιρία, να πλησιάσουμε στο τρίποντο την κορυφή.

Έχουμε δώσει 10 αγώνες και με εξαίρεση το δεύτερο μέρος με τα Γιαννιτσά, εντός τη 2η αγωνιστική, όταν πιεστήκαμε, έχουμε… 19 στα 20 ημίχρονα κυριαρχίας ως ομάδα! Αυτό κάτι μαρτυρά, με κατοχή σχεδόν 75-25 και πολλές φάσεις. Αν οι επιθετικοί μας είναι εύστοχοι και αποτελεσματικοί, δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε.

Όσο για τις όποιες αλλαγές του Γενάρη στο ρόστερ, το τεχνικό τιμ θα αποφασίσει και η διοίκηση θα… εκτελέσει τις επιθυμίες!”.