ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 789 φορές

Γ. Σκαθαρούδης: "Πανέτοιμοι για το ματς με το Παλαιοχώρι"

Για το κρίσιμο ματς της Κυριακής με τον πρωτοπόρο Άρη Παλαιοχωρίου, αλλά και για τη μέχρι τώρα πορεία της "Βασίλισσας" στο πρωτάθλημα, μίλησε στο kerkidasport.gr ένας από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο Γιώργος Σκαθαρούδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 26χρονος επιθετικός των "κυανέρυθρων":

Για το ματς της Κυριακής: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα του Παλαιοχωρίου, όπως άλλωστε όλα τα παιχνίδια στην κατηγορία. Βλέπουμε ότι όλες οι ομάδες, όταν παίζουν αντίπαλες με τη ΒΕΡΟΙΑ, δίνουν το κάτι παραπάνω. Εμείς θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό σαν όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Θέλουμε να κερδίσουμε για να μειώσουμε την διαφορά από την κορυφή. Προετοιμαζόμαστε καθημερινά στις προπονήσεις και πιστεύω ότι θα είμαστε πανέτοιμοι την Κυριακή".

Για τη μέχρι τώρα πορεία: "Δεν ξεκινήσαμε καλά, όπως θα περιμέναμε, αλλά στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα δείχνει ένα άλλο πρόσωπο και με την έλευση του νέου μας προπονητή, φαίνεται ότι πατάμε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Μας έχει περάσει τη φιλοσοφία του και πιστεύω σε μεγάλο βαθμό τα αφομοιώνουμε. Δουλεύουμε πολύ καλά στις προπονήσεις και ήμαστε πολύ αισιόδοξοι για την συνέχεια, γιατί εκτός από τα αγωνιστικά, υπάρχει και μια υγιής διοίκηση που είναι κοντά μας από την πρώτη στιγμή και λύνει ότι πρόβλημα προκύπτει".

Για τον κόσμο: "Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο μας είναι να περιμένει μια ομάδα που θα διψάει κάθε Κυριακή για τη νίκη. Να έχει υπομονή, να μας στηρίξει και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλη μαζί την άνοδο!"

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Σήμερα ουσιαστικά ξεκίνησε η προετοιμασία της «Βασίλισσας» εν όψει του Κυριακάτικου ντέρμπι με τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής, Άρη Παλαιοχωρίου, μετά το καθιερωμένο ρεπό της Τρίτης.

Ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης «τρίβει τα χέρια του», αφού έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, με το ιατρικό δελτίο της ομάδας είναι λευκό, ενώ δεν υπάρχει και κάποιος τιμωρημένος.

Όσον αφορά τον Κανούλα, ο οποίος απουσίαζε από το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Λαγκαδά, ο έμπειρος επιθετικός τις τελευταίες τέσσερις μέρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και σήμερα προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.