ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 675 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Τι δήλωσαν Παυλίδης και Σιόντης

Οι παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ, Παυλίδης και Σιόντης τόνισαν ότι η αποβολή τους στοίχησε και δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι απ' το παιχνίδι, σε δηλώσεις τους στην κάμερα του Novasports μετά την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά όσα είπαν:

Παυλίδης: «Μπήκαμε πολύ δυνατά, διαβάσαμε τον αντίπαλό μας, δεν δώσαμε χώρο αλλά δεν μπορέσαμε ούτε εμείς να δημιουργήσουμε. Από ένα στημένο δεχτήκαμε ένα γκολ, μας στοίχησε, αναγκαστήκαμε να παίξουμε λίγο πιο ψηλά και όταν μείναμε με δέκα παίκτες ήταν δύσκολο να το γυρίσουμε. Υπάρχει μία μεγάλη πίεση όταν είσαι σε αυτή τη βαθμολογική θέση και πιστεύω στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Έχουμε τρία παιχνίδια στην έδρα μας και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα».

Σιόντης: «Περιμέναμε κάπως έτσι το παιχνίδι, ξεκινήσαμε καλά και στο δεύτερο μέρος ήταν ευκαιρία να βάλουμε ένα γκολ. Πήρε ψυχολογία η ομάδα του Λεβαδειακού μετά το γκολ και μετά την αποβολή δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Θεωρώ ότι αξίζαμε κάτι καλύτερο από το παιχνίδι. Όταν παίζεις με παίκτη λιγότερο είναι πιο δύσκολα τα πράγματα και πλέον στις λεπτομέρειες θα κριθούν τα παιχνίδια. Θα οργανωθούμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».