ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 951 φορές

Ηττήθηκε 2-0 στη Λιβαδειά η ΒΕΡΟΙΑ

Την ήττα μετά από 5 αγωνιστικές γνώρισε η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία έχασε στη Λιβαδειά από τον τοπικό Λεβαδειακό με 2-0, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς δεν έπιασε απόδοση ανάλογη προηγούμενων αγώνων και δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα τους γηπεδούχους, οι οποίοι εκμεταλλεύθηκαν  δύο από τις λιγοστές ευκαιρίες που δημιούργησαν και πήραν τους τρεις βαθμούς, κλειδώνοντας την παραμονή τους στην κατηγορία. 

Το πρώτο μέρος ήταν πολύ κακό σε θέαμα με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε παιχνίδι κέντρου χωρίς, να δημιουργήσουν κάποια ουσιαστική ευκαιρία.

Η «Βασίλισσα» είχε τον έλεγχο του ρυθμού στο μεγαλύτερο διάστημα και στο 26’ απείλησε στην μοναδική της καλή στιγμή με τον Γκονσάλβες, ο οποίος σούταρε από το ύψος της περιοχής στέλνοντας τη μπάλα να χτυπήσει σε σώματα αμυντικών του Λεβαδειακού και να καταλήξει κόρνερ.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι προσπάθησαν κυρίως μετά το μισάωρο να πετύχουν κάτι καλό, όμως τα χαλούσαν στην τελική τους προσπάθεια και δεν κατάφεραν να ανησυχήσουν τον Καντιμοίρη.

Στην επανάληψη ο Λεβαδειακός ξεκίνησε πιο δυνατά και στο 56’ πήρε κεφάλι στο σκορ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Κονέ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή!

Οι «κυανέρυθροι» προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα και στο 63’ ο Παυλίδης στόπαρε ωραία τη μπάλα μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων αλλά το σουτ που έπιασε μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τους Βεροιώτες στο 74’ όταν ο Μπεν δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη του διαιτητή Αρετόπουλου και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες!

Παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα οι «κυανέρυθροι» προσπάθησαν για την ισοφάριση αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία, ενώ αντίθετα δέχθηκαν το 2-0 στην τελευταία φάση του αγώνα με κεφαλιά του Μάντζιου!

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κώτσιος, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Κονέ, Πετράτσι, Βαρέλα (87’ Βούκσεβιτς), Μάντζιος, Ορτέγκα (67’ Μάρτινς), Μιλοσάβλιεφ (90'+ Μάγκας).

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Μπάρμπας, Όστοϊτς (65’ Μπαργκάν), Σιόντης, Καλτσάς (76’ Ζεζίνιο), Βεργώνης, Μπεν, Γκονσάλβες, Παυλίδης (79’ Τραπ).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ «Κ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 24/03…