Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Επιστροφή στις νίκες για τη «Βασίλισσα», 5-3 τον Μελιτέα Μελίτης!
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1419 φορές

Επιστροφή στις νίκες για τη «Βασίλισσα», 5-3 τον Μελιτέα Μελίτης!

Επιστροφή στις νίκες για τη «Βασίλισσα του βορρά», η οποία με νέο τεχνικό στον πάγκο της τον Σάκη Θεοδοσιάδη επιβλήθηκε με 5-3 του Μελιτέα Μελίτης, για την 6η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Οι Βεροιώτες, παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο αλλά έχοντας και αρκετά κενά στην αμυντική τους λειτουργία, έφτασαν στην κατάκτηση των τριών βαθμών με χατ-τρικ του Σάκη Κανούλα και δύο γκολ του Γιώργου Μπλέτσα.

Τα τρία τέρματα των φιλοξενούμενων πέτυχε ο Ρωμαίος.

Οι "κυανέρυθροι" μπήκαν μουδιασμένα στο ματς, με την πρώτη ευκαιρία να είναι για τη Μελίτη με τους Ρωμαίο και Ντώνο να μην μπορούν από κοντά να σκοράρουν.

Η "Βασίλισσα" είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο 24’ με το σουτ του Μπλέτσα να μην βρίσκει στόχο, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ με ωραία κεφαλιά του Μπλέτσα, έπειτα από σέντρα του Σκαθαρούδη.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση και στο επόμενο λεπτό ισοφάρισαν, όταν ο Ρωμαίος βγήκε μόνος με τον Μπλατσιώτη, έπειτα από λάθος γύρισμα του Μουρατίδη και πλάσαρε εύστοχα γράφοντας το 1-1!

Στο 33’ η κεφαλιά ο Μπερμπερίδης απέκρουσε σωτήρια την κεφαλιά του Μπλέτσα, ενώ στο 37' η ομάδα της Μελίτης πήρε το προβάδισμα στο σκορ όταν βγήκε υποδειγματικά στην αντεπίθεση με τον Τσώτσο, που την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Ρωμαίο, ο οποίος με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2!

Αυτή τη φορά η ΒΕΡΟΙΑ απάντησε άμεσα και δύο λεπτά αργότερα έφερε και πάλι το ματς στα ίσια, όταν ο Σκαθαρούδης έβγαλε από δεξιά τη σέντρα και ο Κανούλας με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα!

Στο 45’ ο Μπερμπερίδης απέκρουσε σωτήρια το πλασέ του Μπλέτσα, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες 2-2 στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη συνεχίστηκε ο πολύ καλός ρυθμός, με τη "Βασίλισσα" να έχει επιτίθεται και τον Μελιτέα να αμύνεται και να προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα.

Το έργο των "κυανέρυθρων" έγινε πιο εύκολο στο 53' όταν αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Τσώτσος για τους φιλοξενούμενους!!

Δύο λεπτά αργότερα ο Μπλέτσας με σουτ μέσα από την περιοχή έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του (3-2), ενώ στο 61’ ο Κανούλας πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και βγήκε απέναντι στον Μπερμπερίδη, όμως το πλασέ του αποκρούστηκε από τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων!

Στο 68’ οι Βεροιώτες πέτυχαν το 4-2 και ουσιαστικά κλείδωσαν τη νίκη τους, όταν ο Λεφίδης έβγαλε από αριστερά για τον Κανούλα, ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα!

Στο 72’ τρομερή ευκαιρία για τη ΒΕΡΟΙΑ με τον Χαντζάρα να περνάει πανέμορφα από αριστερά και να βγάζει παράλληλη μπαλιά στον Κανούλα, ο οποίος από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα υπό την πίεση αμυντικού των φιλοξενούμενων!

Στο 77’ ο Κανούλας σημείωσε χατ-τρικ πετυχαίνοντας το 5-2 με ωραίο γυριστό σουτ, ενώ το τελικό 5-3 έγραψε στο 86' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Ρωμαίος!

Με λάθη ήταν η διαιτησία των Μιχούλια, Παπαδόπουλου, Μιχτατίδη (Σ.Δ. Μακεδονίας)

ΒΕΡΟΙΑ (Θεοδοσιάδης): Μπλατσιώτης, Μούχαλης, Λεφίδης (82' Ιωάννου), Μουρατίδης, Μαραγκός, Μπακάλης, Βεργώνης, Μπλέτσας (63' Καράμπελας), Κανούλας (78' Ζυγκερίδης), Σκαθαρούδης (69' Χατζάρας), Τσικόπουλος.

ΜΕΛΙΤΕΑΣ (Τσιλεμάνης): Μπερμπερίδης, Αγγέλου (63' Ζώχιος), Γεωργιάδης Γιώσης, Κάσα (87' Κεσίδης), Μπάτμας (82' Παπαδόπουλος), Ντώνος (73' Παπασωτηρίου), Ρωμαίος, Σοβισλής, Τσώτσος, Σεκκουλίδης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR...

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 5/11

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS