ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1663 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: "Στα μαχαίρια" διοίκηση και οργανωμένοι

Τελικά, από τη μία η εμμονή των οργανωμένων φίλων της «Βασίλισσας»  στην κόντρα τους με την διοίκηση και από την άλλη η αδιαφορία της δεύτερης στο θέμα που προέκυψε με την κατάσχεση των πανό από τους Security στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με την Τρίγλια, έχει φέρει στα άκρα τις σχέσεις τους, με αποτέλεσμα οι QUEENS BOYZ 2007 να ανακοινώνουν την απόφασή τους να απέχουν από τα παιχνίδια της αγαπημένης τους ομάδας!

Για τους οργανωμένους φίλους της ΒΕΡΟΙΑΣ, όλα πιθανόν ξεκινούν από κάτι προσωπικό και συγκεκριμένα από την απομάκρυνση (ή αποχώρηση) του επικεφαλής του Συνδέσμου Αντώνη Νικολόπουλου από το αθλητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου, όπου πρόσφερε τις υπηρεσίες του μέχρι την ανάληψη της νέας διοίκησης της ομάδας. Η πικρία όμως δεν έμεινε επί προσωπικού, αλλά μεταφέρθηκε και στα άλλα μέλη του συνδέσμου, που σε κάθε «στραβή» της διοίκησης έβρισκαν την ευκαιρία να καυτηριάζουν τις ενέργειές της, κάποιες φορές με όχι και τόσο κόσμιες είναι η αλήθεια εκφράσεις, στις ανακοινώσεις τους στο διαδίκτυο, όταν θεωρούσαν ότι ήταν οι αδικημένοι, με πρόσφατο παράδειγμα, εκτός από τη περίπτωση του πανό,  τη μη διάθεση δωρεάν εισιτηρίων στο παιχνίδι με τον Μακεδονικό.

Η διοίκηση της ομάδας από την άλλη πλευρά, θα μπορούσε να προλάβει όλες τις καταστάσεις που δημιουργήθηκαν, απλά κάνοντας μία συνάντηση με τους οργανωμένους για να συζητήσει μαζί τους τα διάφορα θέματα που τους απασχολούν και να θέσει κάποιους όρους για την λειτουργία του Συνδέσμου, ο οποίος δεν θα είχε αντίρρηση σε οτιδήποτε, από την στιγμή που έμπρακτα θα είχε δίπλα του την διοίκηση.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ και έτσι φθάσαμε στα σημερινά γεγονότα, με τους οργανωμένους να «τραβάνε το σχοινί» και να κηρύττουν αποχή από τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας!

Ελπίζουμε πως σύντομα θα πάρουν πίσω την απόφασή τους αυτή, που ομολογουμένως είναι τραβηγμένη, ενώ από την πλευρά της η διοίκηση να ρίξει επιτέλους γέφυρες επικοινωνίας, για το συμφέρον και μόνο της «Βασίλισσας του βορρά».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι QUEENS BOYZ 2007 στην ανακοίνωση:

Μετά λύπη μας διαπιστώσαμε ότι η επιθετική πολιτική των διοικούντων της αγαπημένης μας ομάδας τα τελευταία 4-5 χρόνια συνεχίζεται. Δεχθήκαμε.... τον ξενιτεμό μας από τη φυσική μας θέση για να χωρέσουν οι ορδές των οπαδών των ομάδων της Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Μουρμουρίσαμε αλλά επί της ουσίας δώσαμε τόπο στην οργή για το καλό της ομάδας.

Υπήρξαν και άλλα στραβά τα τελευταία χρόνια. Γιατί κολλήσαμε σε αυτό κάποιος θα μπορούσε να αναρωτηθεί. Απαντάμε παρακάτω.

Η ομάδα μας βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο. Προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή με νέα διοίκηση νέους παίκτες κλπ.

Κάτι ανάλογο και με μας συμβαίνει. Ένα μεταβατικό στάδιο της εκκόλαψης των νεαρών βλαστάριων μας στην κερκίδα. Οι λίγο μεγαλύτεροι εμείς οι 40+ παραμεριζουμε δίνουμε τη σκυτάλη στα νεαρότερα παιδιά να λάβουν θέση στην κερκίδα. Προσοχή.... γράψαμε παραμεριζουμε.... δεν σας αδειάζουμε τη γωνία.

Κάτι τέτοιο όμως θα γίνει συνειδητα μιας και αποφασίσαμε την αποχή από τους αγώνες της ομάδας μετά από το γεγονος που συνέβη στους νεαρους φιλάθλους της Βασίλισσας.

Τα βλαστάρια μας οι γιοι μας τα ανηψια μας οι συμμαθητές των παιδιών μας δέχθηκαν γκεμπελιστικη ανεξηγητη συμπεριφορά από τα όργανα της τάξης [σεκιουριταδες όταν θέλησαν να απλώσουν τα πάνω του σύνδεσμου και να πετάξουν χαρτάκια. Τι να πετάξουν; Χαρτάκια; που ακούστηκε; ποια είναι αυτά τα πιτσιρικια που θα τολμήσουν κάτι τέτοιο;

Κάτι τέτοιο θα σκέφτηκαν και τα όργανα της τάξης βλέποντας τα πιτσιρικαρια. να εχουν μια σακουλα χαρτακια ..... κάτι παραπάνω σε βάρος και αιχμηροτητα από χαρτάκια που είχαν στην κατοχή τους κάποιοι άλλοι που φιλοξενήθηκαν ετσιθελικά στην εξέδρα μας την τελευταία 5ετια έχει μπει στο χρονοντουλαπο της ιστορίας.

Το καουμποιλικι λοιπόν μιας και δεν τους έπαιρνε το έδειξαν στα παιδιά μας. Πιθανόν και κάποιους δικό τους παιδί να ήταν εκεί ανάμεσα αλλά αυτά είναι μικρές λέξεις γι αυτούς.

Εν κατακλείδι κανένα από αυτά τα παιδάκια που βρέθηκαν εκεί και δεχθηκε αυτό το.... ξενέρωμα να ξαναδεχθεί ανάλογου είδους φερσιμο στο γήπεδο της ομάδας όπου το βυσσινί και μπλέ μεσουρανεί.

Δεν είμαστε όμως μάθημενοι σε απραξία. Δεν γίνεται τα σαββατοκύριακα μας να τα περνάμε απραγοι.

Μία άλλη ομάδα τοπική με το ίδιο όνομα τα ίδια χρώματα βυσσινί και μπλέ, έστω και αλλο άθλημα, έστω και σε κλειστό γήπεδο έστω και αν μιλάμε για γυναικειο χάντμπολ η ομάδα της Βέροιας 2017 που φέτος αγωνίζεται στην ανώτερα κατηγορία θα έχει την συμπαράσταση του σύνδεσμου μας στο Φιλιππειο αλλά και στους εκτός έδρας αγώνες της.

Καθηστε τώρα εσείς εκεί στην ΠΑΕ και αναρωτηθείτε την επόμενη Κυριακή γιατί είναι άφαντοι και που βρίσκονται οι φίλοι της ομάδας.

Θύελλες σπερνετε (συνεχώς) θύελλες θα θεριζετε από εδώ και πέρα.

Μετά τιμής από το διοικητικό συμβούλιο των QUEENS BOYZ 2007