ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 765 φορές

Ανεπίσημο φιλικό με Λευκάδια σήμερα η ΒΕΡΟΙΑ - Το Σάββατο εντός με τα Κύμινα

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ΒΕΡΟΙΑΣ, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών, με τους παίκτες της να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του προπονητικού επιτελείου.

Σήμερα στο Ταγαροχώρι οι "κυανέρυθροι" θα δώσουν φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τα Λευκάδια, που αγωνίζονται στην Β' κατηγορία της ΕΠΣΗ, ενώ για το Σάββατο 22/9 έχει προγραμματιστεί ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο ομάδα που αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία και μάλιστα στον ίδιο όμιλο. Πρόκειται για τον Ολυμπιακό Κυμίνων, τον οποίο η "Βασίλισσα" θα υποδεχθεί στο γήπεδό της στις 4.30 το απόγευμα.

Υπάρχει το ενδεχόμενο σε αυτό το φιλικό να αγωνιστεί για ένα χρονικό διάστημα και ο Βραζιλιάνος επιτελικός, για τον οποίο γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, εάν φυσικά φθάσει εγκαίρως στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Όσο αφορά την περίπτωση του πρώην τερματοφύλακά της ομάδας, του ισπανού Τζόναθαν Λόπεζ, γεγονός είναι ότι άνθρωποι της ΒΕΡΟΙΑΣ έχουν συναντηθεί και έχουν μιλήσει με τον παίκτη, όμως δεν έχει προχωρήσει το θέμα, που μάλλον πάει για «ναυάγιο». Και αυτό γιατί φαίνεται να αναθεωρούν το σκεπτικό τους για ενίσχυση σε αυτή την θέση, δείχνοντας εμπιστοσύνη τόσο στον Κοντογουλίδη, παρότι δεν έχει δείξει την πρέπουσα σταθερότητα στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια, όσο και στον νεαρό Μπλατσιώτη, που ομολογουμένως έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις μέχρι σήμερα, παίρνοντας ένα προβάδισμα για βασικός στην θέση του Νο 1.