ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 699 φορές

Βεργώνης: «Είχαμε μεγαλύτερες ευκαιρίες από τον Άρη»

Στο ότι η ομάδα του άξιζε τη νίκη καθώς είχε μεγαλύτερες ευκαιρίες από τον Άρη, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο μέσος της «Βασίλισσας», Αλέξανδρος Βεργώνης:

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: «Υπήρχε πολύ ένταση από το πρώτο λεπτό, αλλά η ομάδα μου παρουσιάστηκε συγκεντρωμένη, αποφασισμένη και έδειξε από το πρώτο λεπτό και σε όλο τον αγώνα πως δεν φοβάται τίποτα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν σαν να παίζαμε στην έδρα μας. Δεν νομίζω πως σε κανένα σημείο φοβηθήκαμε την πίεση του κόσμου». 

Για την απόδοση του και την καλή παρουσία που είχε πάνω στον Τάτο: «Αυτός ήταν ο ρόλος που μου ανατέθηκε από τον προπονητή μου και προσπάθησα να τον φέρω εις πέρας, όσο το δυνατόν σε μεγαλύτερο βαθμό. Ηταν μια καλή παρουσία, αλλά αν συνδυαζόταν με νίκη θα ήταν καλύτερα». 

Για το αν μπορούσε η ΒΕΡΟΙΑ τη νίκη: «Είχαμε μεγαλύτερες ευκαιρίες από τον Αρη και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Αρης από δύο στημένες φάσεις απείλησε και νομίζω πως μας αφήνει μία πικρία το τελικό αποτέλεσμα». 

Για την παραμονή: «Εμείς κάνουμε τους αγώνες δύσκολους και εύκολους. Θα δούμε κάθε ματς ξεχωριστά και με την ίδια αποφασιστικότητα και θέληση για τη νίκη, νομίζω πως δεν θα έχουμε να χάσουμε τίποτα και στο τέλος η ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία, κάτι που αποτελεί και το βασικό της στόχο».