ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 684 φορές

Βέρτζος: «Θετικός ο βαθμός σε ένα γήπεδο καμίνι»

Αισιόδοξος για την παραμονή στη Σούπερ Λιγκ δήλωσε στην κάμερα του Novasports και στο Σπύρο Δημολίτσα, ο Άγγελος Βέρτζος. 

Αναλυτικά όσα είπε ο δυναμικός αμυντικός της «Βασίλισσας» μετά τη λήξη του ματς με τον Άρη:

«Ο Αρης προερχόταν από δύο θετικά αποτελέσματα και είχε την ψυχολογία στα ύψη. Βρεθήκαμε σε ένα γήπεδο καμίνι και η ισοπαλία ήταν θετικό αποτέλεσμα για εμάς.  
Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα και αν είχαμε καθαρότερο μυαλό θα μπορούσαμε να τελειώσουμε τις φάσεις.

Μπορούσαμε να φύγουμε με τη νίκη που θα μας έδινε ψυχολογικό προβάδισμα εν όψει της συνέχειας. Από την στιγμή που δεν μπορείς να νικήσεις, καλύτερο είναι να μην χάσεις. Βρεθήκαμε σε μία δύσκολη θέση καθώς ο Αρης είχε κάνει καλά παιχνίδια και το γήπεδο ήταν γεμάτο». 

Για την παραμονή: «Αισιόδοξοι ήμασταν από την αρχή. Κανένας δεν έχει καταλάβει πόσο δύσκολα έχουμε περάσει. Εχουμε παίξει σχεδόν με όλες τις μεγάλες ομάδες και τώρα παίζουμε με αυτές που έχουν τους ίδιους στόχους μ’ εμάς. Πρέπει να τα βλέπουμε θετικά αν θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία». 

Για το κλίμα στο γήπεδο: Ηταν φανταστικό το κλίμα, ο κόσμος του Αρη ήταν εκπληκτικός και βοήθησε την ομάδα του με κόσμιο τρόπο. Δεν κατάφεραν να μας νικήσουν, αλλά παρόλα αυτά ήταν εκπληκτικό το κλίμα».