ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1756 φορές

Απεργία παικτών στην ΒΕΡΟΙΑ

"Θέλω να αγιάσω αλλά κάποιοι δεν με αφήνουν". Αυτό βγαίνει από τα χείλη του προπονητή της Βέροιας Ράτκο Ντόστανιτς και των παικτών της.

Τι εννοούμε. Μετά την έξοχη εμφάνισή της το περασμένο Σάββατο και την μεγάλη της νίκη απέναντι στην ομάδα του νησιού των Φαιάκων, η Βέροια έφτασε όσο ποτέ άλλοτε κοντά στην σωτηρία της,  ωστόσο οι οικονομικές αδυναμίες της διοίκησης, ήρθαν να ταράξουν την Βεροιώτικη οικογένεια.

Είναι γνωστό ότι οι παίκτες κάνουν υπομονή, καθώς έχουν να παίρνουν χρήματα, όπως και όλο το προσωπικό της ΠΑΕ. Την περασμένη Παρασκευή και ενώ περίμεναν χρήματα, όπως τους είχαν υποσχεθεί, πληρώθηκαν μόνο 7-8 από αυτούς, κάτι που δεν το έκρυψαν από τους υπόλοιπους συμπαίκτες, ενεργώντας απόλυτα συναδελφικά.

Αυτό όπως ήταν φυσικό ενόχλησε τους απλήρωτους, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να κατέβουν σε απεργία και να μην παραστούν στην προγραμματισμένη για σήμερα προπόνηση μετά το διήμερο ρεπό που είχαν από το Σάββατο.

Ο προπονητής όπως ήταν φυσικό κατάλαβε το πρόβλημα που υπήρχε και τους είπε ότι θα δει τι θα κάνει δίνοντάς τους ραντεβού για αύριο.

Είναι αμαρτία να συμβαίνουν τέτοια πράγματα και επιβάλλεται το ταχύτερο δυνατόν να καταβληθούν τα χρήματα σε όλους τους παίκτες ώστε να επέλθει ηρεμία στο στρατόπεδο της βασίλισσας για να φτάσει η ομάδα στην οριστική σωτηρία της μιας και το πρόγραμμα των υπόλοιπων αγώνων είναι πολύ ευνοϊκό.