ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1594 φορές

Βυθίζεται η "Βασίλισσα"

Την καταδίκη της υπέγραψε η «Βασίλισσα» στο παιχνίδι της με τον Πανιώνιο, μετά την ήττα 0-1 από αυτόν. Μία ήττα η οποία προήλθε ύστερα από μία μέτρια εμφάνιση και το κυριότερο με τους παίκτες της να χάνουν με «κατεβασμένα τα χέρια»!!!

Ο προβληματισμός πλέον είναι διάχυτος στις τάξεις της ομάδας και σε όσους έχουν εναπομείνει σε αυτήν από πλευράς διοίκησης, με έναν πρόεδρο αποστασιοποιημένο από κάθε δραστηριότητα, ακόμη και τους αγώνες της, με φιλάθλους απογοητευμένους από όλα όσα συμβαίνουν στην ΠΑΕ, να απέχουν από τα παιχνίδια της και ποδοσφαιριστές χωρίς ψυχολογία και επηρεασμένους αρνητικά από το διαφαινόμενο ναυάγιο αλλαγής της ιδιοκτησίας.

Μακάρι να γίνει κάτι που να αλλάξει άρδην τα τεκταινόμενα στη ΒΕΡΟΙΑ και αυτή να μπορέσει να παραμείνει στην S.L., κάτι τέτοιο όμως, με τα σημερινά δεδομένα και το κλίμα που υπάρχει σε αυτήν, δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί.

Στον αγώνα με την ομάδα της Ν. Σμύρνης οι γηπεδούχοι μπορεί να είχαν τον απόλυτο έλεγχο, όμως δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν όπως θα έπρεπε το παιχνίδι, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν επαγγελματική νίκη, αφού χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και χωρίς να φορτσάρουν πήραν ένα πολύτιμο τρίποντο που τους διατηρεί στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

Ο Τόλης Τερζής στο συγκεκριμένο παιχνίδι προτίμησε να αφήσει εκτός αρχικής 11άδας, σε σχέση με το προηγούμενο με αντίπαλο την ΑΕΚ, τους Μπαλάφα, Μελίσση και Αντονιάν, προτιμώντας στις θέσεις τους τους Στόιτσεφ, Σισοκό και  Ασίγκμπα.

Έτσι ξεκίνησε με τον Λόπεζ κάτω από τα δοκάρια, πλάγιους μπακ τους Βασιλαντωνόπουλο, Ασίγκμπα, κεντρικούς αμυντικούς τους Καλί, Σισοκό, αμυντικά χαφ τον Τόμας με τον Άρτσε, πλάγιους μεσοεπιθετικούς τους Σαρπόνγκ, Κάλβο, τον Στόιτσεφ σε ρόλο ελεύθερου και τον Καπετάνο στην κορυφή της επίθεσης.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Ξεκίνησε χωρίς ρυθμό στα πρώτα λεπτά και για τους δύο αντιπάλους και με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στην πρώτη τους οργανωμένη επίθεση προηγήθηκαν στο σκορ στο 9΄με τον πρώην παίκτη της «Βασίλισσας» τον Μοχάμεντ Μπεν. Ύστερα από κόντρες και ολιγωρία της Βεροιώτικης άμυνας, η μπάλα έφθασε στον Μπεν που ήταν μέσα στην περιοχή και λίγο αριστερά και με ωραίο συρτό σουτ σημάδεψε την δεξιά γωνία του Λόπεζ, κάνοντας το 0-1 για τον Πανιώνιο.

Οι γηπεδούχοι προ του φάσματος της ήττας και με μία εσωτερική αλλαγή, με τους Στόιτσεφ-Σαρπόνγκ να αλλάζουν αμοιβαία θέσεις, βρίσκουν το κουράγιο να αντιδράσουν. Έτσι απειλούν στο 11΄με τον Καπετάνο και στο 14΄με τον Στόιτσεφ, χωρίς όμως να πετύχουν την ποθητή ισοφάριση.

Οι φιλοξενούμενοι από τη μεριά τους αναζητούν ένα δεύτερο τέρμα βγαίνοντας στην  κόντρα επίθεση και παρά λίγο να το πετύχουν στο 17΄και 20, αλλά ο Ασίγκμπα και τις δύο φορές «έκλεψε τη μπουκιά από το στόμα» των Μαχμούτοβιτς και Μασούντ αντίστοιχα.΄

Η συνέχεια του παιχνιδιού, με τους Βεροιώτες να έχουν κατοχή, δεν ήταν ανάλογη του δεύτερου 10λέπτου, αφού κυλούσε σε αργό ρυθμό, τον οποίο επιζητούσαν οι παίκτες του Πανιωνίου και το θέαμα ήταν πολύ φτωχό. Μάλιστα μέχρι τη λήξη του 45λέπτου δεν σημειώθηκε καμία αξιόλογη φάση μπροστά στις δύο εστίες.

Στην επανάληψη η ΒΕΡΟΙΑ με τον Μπαλάφα να παίρνει τη θέση του Άρτσε, μπαίνει δυνατά και απειλεί με το ξεκίνημα, όμως ο Καπετάνος δεν μπορεί να σκοράρει.

Άκαρπη η υπεροχή της ΒΕΡΟΙΑΣ στη συνέχεια, αφού τα πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις δεν της επέτρεπαν να βγει οργανωμένα στην επίθεση, ενώ από τη μεριά του οι φιλοξενούμενοι επιζητούν τον αργό ρυθμό, όπως στο πρώτο μέρος και το πετυχαίνουν.

Στο 52΄απειλεί ο Πανιώνιος με τον Μασούντ, ανταποδίδει η ΒΕΡΟΙΑ με φάουλ του Στόιτσεφ στο 62΄και από εκεί και πέρα με 62-38 κατοχή μπάλας οι γηπεδούχοι και με δύο αλλαγές, τον Μπελαίντ στο 68΄στη θέση του Κάλβο και τον Μίλιεβιτς στο 80΄αντί του Στόιτσεφ, δεν μπορούν να φθάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Έτσι μία κεφαλιά του Λάμπρου που δεν μπορεί να καταγραφεί ως ευκαιρία, είναι όλο και όλο η τελική που έγινε μέχρι το τέλος του αγώνα!!!

Η διαιτησία του Φωτιάδη από τις Σέρρες ήταν πολύ καλή, ενώ σωστοί στις υποδείξεις τους ήταν οι βοηθοί του Νταλούκας από τα Τρίκαλα και Κωτούλας από τις Σέρρες.

ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεζ, Βασιλαντωνόπουλος, Σισοκό, Καλί, Ασιγκμπά, Στόιτσεφ (80' Μίλιεβιτς), Τομάς, Κάλβο (68' Μπελαϊντ), Άρτσε (46' Μπαλάφας), Σάρπονγκ, Καπετάνος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (80' Σαββίδης), Μασούντ, Μπεν (90' + 2' Καθάριος), Μαχμούτοβιτς (46' Λάμπρου)