ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1377 φορές

Με τρία νέα πρόσωπα εναντίον του Ολυμπιακού

Με μεσημεριανή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της ομάδας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της "Βασίλισσας" ενόψει της αναμέτρησης εναντίον του Ολυμπιακού στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας (29/01/2017, 19:30).

Εκτός από τον Τόλη Τερζή, ο οποίος επανέρχεται στον πάγκο της Βασίλισσας ύστερα από έναν σχεδόν ολόκληρο γύρο (από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στην Ν. Σμύρνη στο οποίο η Βέροια πέτυχε την μία από τις δύο μέχρι σήμερα νίκες στο πρωτάθλημα), νέα πρόσωπα στην αποστολή είναι ο νεοαποκτηθείς Γκαέλ Αντονιάν, ο αποθεραπευτείς Μαχαμαντού Σισσοκό και ο Γιάννης Παπαδόπουλος που μέχρι προχθές ήταν κομμένος από τον Θωμά Γράφα.

Αντίθετα δεν συμπεριελήφθησαν στην αποστολή οι Μπαλάφας, Άρτσε και Τζιώρας ο οποίος ως γνωστόν αγωνίστηκε ως αλλαγή στο τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ηρακλή.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Τερζής ανακοίνωσε την εξής αποστολή:

Καντιμοίρης, Lopez Perez, Malon Aragones, Asigba, Βασιλαντωνόπουλος, Μελίσσης, Sissoko, Kali, Andonian,Tomas Gonzalez, Soule, Παπαδόπουλος, Λινάρδος, Miljevic, Calvo Arandes, Belaid, Stojcev, Sarpong και Καπετάνος.