ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Διασταύρωσαν τα ξίφη τους Νίκη Αγκαθιάς και Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το Ημαθιώτικο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Στο γήπεδο της Αγκαθιάς, η τοπική Νίκη αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, έπειτα από ένα κακό παιχνίδι με λίγες καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες.

Το τελικό αποτέλεσμα φαντάζει δίκαιο και μάλλον αφήνει περισσότερο ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους, που βρίσκονται σε καλύτερη βαθμολογική θέση από την ομάδα της Αγκαθιάς, η οποία με τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει (σήμερα είχε μόλις 11 ετοιμοπόλεμους παίκτες) θα χρειαστεί να κάνει μια μικρή υπέρβαση για να κερδίσει την παραμονή στην κατηγορία!

Αγωνιστικά, το ματς ήταν μοιρασμένο στη μεγαλύτερη διάρκειά του, με αρκετές δυνατές μονομαχίες και λιγοστές καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή στο 27' με την κεφαλιά του Μπαντή να καταλήγει στην αγκαλιά του Γιώτα, ενώ στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να σκοράρουν στο 72' όταν ο Λαμπίρης βρέθηκε μόνος με τον Αργυρόπουλο αλλά σούταρε άουτ.

Διαιτησία: Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας), Δεμερτζής (Πέλλας), Δέλλιος (Πέλλας).

ΑΓΚΑΘΙΑ (Στ. Κωστογλίδης): Γιώτας, Ευθυμίου, Μπατσαράς, Ράδης, Τσιούχας, Ρανδζής, Τσιότρας, Γουνόπουλος, Λίπε, Λαμπίρης, Ανδριόπουλος.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Δ. Πρίντζιος): Αργυρόπουλος, Ατανάσωφ (17' λ.τ. Πέικος), Μπαντής, Βλάχος, Χατζόπουλος, Αβραμόπουλος, Τσιρίδης, Σωτηράκης (75' Κιρκιλιανίδης), Φουρτζίου (90'+ Πίκος), Ντος Σάντος (60' Χαλβατζής), Λίτσι.

Γ' ΕΘΝΙΚΗ (2ος όμιλος) - 24η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μ. ΑΛΕΞ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ 0-0
Μεσοποταμία - Εδεσσαϊκός 0-3
ΠΑΣ Φλώρινα - Μακεδονικός 0-0
Ποσειδών Μηχανιώνας - Αλμωπός Αριδαίας 3-2
Θερμαϊκός Θέρμης - Ν. Καλλικράτεια 1-0 (15/2)
Θύελλα Σαρακηνών - ΑΟ Σειρήνα 3-0 (α.α.)
Άρης Παλαιοχωρίου - Αγροτικός Αστ. 0-3 (α.α.)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 17/2...