ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δ. Πρίντζιος: "Η ομάδα θύμιζε... νοσοκομείο"

Μετά το τέλος του ισόπαλου (0-0) αγώνα της ομάδας του κόντρα στον ΑΣ Γιαννιτών, ο προπονητής του Μ. ΑΛΕΞ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ Δημήτρης Πρίντζιος έκανε στο kerkidasport.gr τις παρακάτω δηλώσεις:

"Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την υπερπροσπάθειά τους απέναντι στα Γιαννιτσά. Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη όμως το μεγάλο μας εμπόδιο ήταν τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα, παρά ο αντίπαλος.

Είχαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα με πολλές απουσίες από τις προπονήσεις λόγω τραυματισμών και κυρίως λόγω ίωσης, με αποτέλεσμα η προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι να γίνει μετ’ εμποδίων.

Η ομάδα θύμιζε περισσότερο νοσοκομείο παρά ποδοσφαιρική ομάδα, με αποτέλεσμα να πάμε στο παιχνίδι με 15 ποδοσφαιριστές και να υπάρχουν πολλές και σημαντικές απουσίες.

Παρόλα αυτά όμως οι παίκτες μου προσπάθησαν πολύ για το καλύτερο, είχαμε ευκαιρίες όπως και ένα δοκάρι για να πετύχουμε κάποιο γκολ, όμως δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Κρατάμε τον βαθμό και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι μαζεύοντας τα κομμάτια μας και ελπίζοντας να αγωνιστούμε χωρίς αγωνιστικά προβλήματα".