ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ισόπαλα με Μακεδονικό τα ΤΡΙΚΑΛΑ, τεσσάρα της ΑΓΚΑΘΙΑΣ στη Μεσοποταμία

Με θετικά αποτελέσματα ολοκλήρωσαν την σημερινή 21η αγωνιστική οι δύο Ημαθιώτικες ομάδες που μετέχουν στο πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων αναδείχθηκε ισόπαλος στην έδρα του (1-1) με τον δυνατό Μακεδονικό, ενώ η Νίκη Αγκαθιάς πέρασε "αέρας" από τη Μεσοποταμία, κερδίζοντας με 4-1 την τοπική ομάδα!

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 1-1

Σε ένα πολύ δυνατό ματς που έγινε στο γήπεδο των Τρικάλων, ο τοπικός Μέγας Αλέξανδρος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ισχυρό Μακεδονικό.

Οι "πράσινοι" της Ημαθίας αγωνίστηκαν με πάθος και αποφασιστικότητα απέναντι στην ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης και πήραν δίκαια τον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ αν ήταν πιο προσεκτικοί οι παίκτες του Δημήτρη Πρίντζιου, θα μπορούσαν να φτάσουν ακόμα και στην κατάκτηση της νίκης.

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 85' με τον Σάββα, ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν τρία λεπτά αργότερα με τον Αβραμόπουλο. Οι δύο ομάδες είχαν και από μία αποβολή, για τον Μακεδονικό ο Πολυζωίδης (81') και για τα ΤΡΙΚΑΛΑ ο Τσιρίδης (84').

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Πρίντζιος): Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Βλάχος, Χατζόπουλος, Πέικος (33’ λ.τ. Μπαντής, 82’ Πίκος), Τσιρίδης, Αβραμόπουλος, Σωτηράκης, Ντος Σάντος (90’ Παρσόπουλος), Φουρτζίου (70’ Χαλβαντζής), Λίτσι.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Παντζιαράς): Γρηγοριάδης, Χατζηκωνσταντίνου (68’ Μπαρντούσι), Τσιαμπάζης, Σάββας, Καραμπάς, Ανδρέου, Πολυζωίδης, Δοϊρανλής, Καράμπελας, Τσουκάνης, Μπουλγκουρίδης (75’ Κωνσταντινίδης).

ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ - ΑΓΚΑΘΙΑ 1-4

Δεν δυσκολεύτηκε η Νίκη Αγκαθιάς να κάμψει την αντίσταση της Αστραπής Μεσοποταμίας, την οποία κέρδισε στο γήπεδό της με το εμφατικό 4-1.

Η ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη ήταν ανώτερη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασε δίκαια στην κατάκτηση της πολύτιμης νίκης, που την απομάκρυνε ακόμα περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το σκορ για τους Ημαθιώτες άνοιξε στο 7' ο Λαμπίρης και 20 λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ΑΓΚΑΘΙΑΣ.

Στις αρχές της επανάληψης οι γηπεδούχοι μείωσαν το σκορ σε 1-2 και ξαναμπήκαν προσωρινά στο παιχνίδι, με γκολ που πέτυχε ο Σαββόπουλος στο 56', όμως στο 77' ο Τσιούχας κλείδωσε τη νίκη των "ασπρόμαυρων", με το τελικό 1-4 να γράφει με αυτογκόλ ο Παπαθανασίου στο 80'.

ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ (Παπαδόπουλος): Κράτσιος, Καραμανίδης Γρ., Σιοπόβου, Παλαιοδήμος, Κοκοβίδης (88’ Κοχλιάδης), Στασινόπουλος, Σαββόπουλος, Καραμανίδης Λαζ. (65’ Βασιλειάδης), Παπαθανάσιου, Χάντρι (54’ Καραπαρίδης), Ταρέλι (6’ λ.τ. Ψωμιάδης).

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ (Κωστογλίδης): Γιώτας, Πανταζής, Ράδης, Τσιούχας, Τσιότρας, Γουνόπουλος, Μούδιος (70’ Ευθυμίου), Λαμπίρης (83’ Λίπε), Ανδριόπουλος (55’ Μπατσαράς), Ρανδζής (75’ Βασιλείου), Χατζηαθανασίου.

Γ' ΕΘΝΙΚΗ (2ος όμιλος) - 21η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μ. ΑΛΕΞ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ - Μακεδονικός 1-1
Μεσοποταμία - ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ 1-4
Θύελλα Σαρακηνών - ΑΣ Γιαννιτσά 1-0
Εδεσσαϊκός - Αλμωπός Αριδαίας 1-1
Αγροτικός Αστέρας - Ποσειδών Μηχανιώνας 3-1
ΑΟ Σειρήνα - Θερμαϊκός Θέρμης 0-3 (α.α.)
Άρης Παλαιοχωρίου - ΠΑΣ Φλώρινα 0-3 (α.α.)

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 27/1...