ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Έχασαν στην Έδεσσα τα ΤΡΙΚΑΛΑ, κέρδισε την Φλώρινα η ΑΓΚΑΘΙΑ

Μία νίκη και μια ήττα, ήταν ο απολογισμός των ομάδων της Ημαθίας στην σημερινή 12η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ - Μ. ΑΛΕΞ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ 2-0

Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων δεν κατάφερε να συνεχίσει το επιτυχημένο σερί των τελευταίων αγωνιστικών, καθώς έχασε με σκορ 2-0 στην Έδεσσα από τον τοπικό Εδεσσαϊκό, σε ένα ματς που έγινε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν οι Μανιός (10') και Πούπης (82' πεν.), ενώ οι Ημαθιώτες, που έχουν παράπονα από την διαιτησία, έχασαν τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση στο 44' με τον Φουρτζίου.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Ζουμπούλης): Βασιλειάδης, Κασαπίδης, Κιόρτσης, Πούπης, Χαραβητίδης, Πασσαλής (90’+2’ Φουδούλης), Τούφας (71’ Μωυσίδης), Καρατζάογλου, Τσολακίδης (86’ Παπουτζίδης), Παντελίδης (65’ Μυλωνάς), Μανιός.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Πρίντζιος): Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Βλάχος, Χατζόπουλος, Πέικος, Τσιρίδης (83’ Καπετάνος), Σωτηράκης, Αβραμόπουλος, Ντος Σάντος, Φουρτζίου (62’ Παρσόπουλος), Λίτσι.

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 2-0

Σπουδαίο τρίποντο για τη Νίκη Αγκαθιάς που επικράτησε εντός έδρας με 2-0 του ΠΑΣ Φλώρινα, έπειτα από ένα δυνατό παιχνίδι που έγινε σε πολύ βαρύ τερέν.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και πιο απειλητικοί, φτάνοντας δίκαια στην τελική επικράτηση με τέρματα που πέτυχαν στο 15' ο Μούδιος και στο 53' ο Λαμπίρης.

Στο 89’ αποβλήθηκε ο Κεσίδης Δ. με δεύτερη κίτρινη.

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ (Κωστογλίδης): Γιώτας, Πανταζής, Τσιότρας, Γουνόπουλος, Λαμπίρης (87’ Δραγάνης), Ανδριόπουλος (75’ Κίτσας), Μούδιος (90’ Μπατσαράς), Ράδης, Χατζηαθανασίου, Τσιούχας, Τσάτσος.

ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ (Γλούφτσης): Ηλιόπουλος, Πανταζίδης (85’ Φράγγος), Ρωμαίος Στ. (67’ Χατζητιμοθέου), Σοβισλής, Γεωργιάδης, Γιώσης, Κεσίδης Δ., Λεζάκης, Ρωμαίος Ιορδ., Κεσίδης Ν., Μάρκου (78’ Μπιτσάνης).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 25/11...