ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Εντός έδρας ήττα από την Καλλικράτεια για τα ΤΡΙΚΑΛΑ που "βράζουν" για τη διαιτησία!

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων στην έδρα του από την δυνατή Νέα Καλλικράτεια, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Οι "πράσινοι" έχουν τρομερά παράπονα από την διαιτησία του αγώνα, η οποία τους υποχρέωσε στην ήττα και μάλιστα σκοπεύουν να κάνουν επίσημη καταγγελία στα αρμόδια όργανα του ποδοσφαίρου.

Αγωνιστικά, οι Τρικαλινοί μπήκαν δυνατά στο ματς και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 10' με τον Παρσόπουλο να αστοχεί σε τετ-α-τετ!

Δύο λεπτά αργότερα ο διαιτητής Μαρόπουλος ανακάλυψε πέναλτι του γκολκίπερ των γηπεδούχων στον Κουκουλέκη, με τον Σουλίδη να γράφει το 0-1 από την άσπρη βούλα.

Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίντζιου προσπάθησαν στην συνέχεια να πετύχουν ένα γκολ για να ξαναμπούν στο παιχνίδι, έχασαν αρκετές ευκαιρίες με τους Λίτσι, Παρσόπουλο, Αβραμόπουλο, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Να σημειωθεί ότι στο 84' ο Μακεδόνας ρέφερι απέβαλε με 2η κίτρινη τον Αβραμόπουλο για θέατρο, κάτω από τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων!

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Πρίντζιος): Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ (32’ Καπετάνος), Κιρκιλιανίδης (82’ Αναδολού), Τσιρίδης, Πέικος, Αβραμόπουλος, Σωτηράκης, Μπαντής, Πίκος (64’ Κοσέογλου), Παρσόπουλος, Λίτσι (74’ Χατζόπουλος).

ΝΠΟ ΝΕΑΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (Κάλφας): Συλλέκτης, Κοσμίδης, Τριανταφυλλίδης, Δαγκούλης, Κύρκου, Αποστόλου, Ξανθόπουλος, Κουκουλέκης (90’+2’ Παπαγεωργίου), Τότσκα (89’ Χότζα), Σουλίδης (78’ Μάντζιος), Παπακωνσταντίνου (82’ Προβατίδης).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 14/10...