Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ξέσπασε στην Σειρήνα Γρεβενών η ΑΓΚΑΘΙΑ!

Ξέσπασε στην Σειρήνα Γρεβενών η ΑΓΚΑΘΙΑ!

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής πέτυχε η ΑΓΚΑΘΙΑ, η οποία συνέτριψε εκτός έδρας με 5-1 την Σειρήνα Γρεβενών.

Η ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασε στην άνετη επικράτηση με δύο τέρματα στο πρώτο μέρος και τρία στην επανάληψη.

Το 1-0 έκανε στο 19' ο Καραγιάννης με σουτ, ενώ δύο λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο Λαμπίρης διπλασίασε τα τέρματα των "ασπρόμαυρων".

Στις αρχές τις επανάληψης (50') ο Καραγιάννης έγραψε το 0-3, ενώ στο 66' ο ίδιος παίκτης έκανε τέσσερα τα τέρματα της ομάδας του, πετυχαίνοντας χατ-τρικ.

Στο 80' ο Ντόλιας μείωσε σε 1-4 για τους γηπεδούχους, με τον Μισιούδη να σημειώνει το τελικό 1-5 στο 90'.

ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ (Τόλης): Μπακιρτζής, Λιούρας, Πετκανάς, Παπαδόπουλος, Ζολώτας (60’ Σιδέρης), Αποστόλου (65’ Κουτσαλιάρης), Φουρλατάρας, Ασλανίδης, Μπιζιώτας, Φετσάνης (85’ Παπαξάνθης), Τριμίντζιος (50’ Ντόλιας).

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ (Κωστογλίδης): Γιώτας, Κίτσας (62’ Βλαχάβας), Μπατσαράς, Ράδης, Τσιούχας (75’ Μισιούδης), Ανδριόπουλος (57’ Πανταζής), Χατζηαθανασίου, Τσιότρας, Μούδιος (50’ Λίπε), Λαμπίρης, Καραγιάννης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 14/10...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS