Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Γ' Εθνική: Ηττήθηκε η ΑΓΚΑΘΙΑ, λευκή ισοπαλία για τα ΤΡΙΚΑΛΑ

Γ' Εθνική: Ηττήθηκε η ΑΓΚΑΘΙΑ, λευκή ισοπαλία για τα ΤΡΙΚΑΛΑ

Με τις αναμετρήσεις της εμβόλιμης 4ης αγωνιστικής, συνεχίστηκε την Τετάρτη (9/10) το πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Οι ομάδες της Ημαθίας δε μπόρεσαν να γευτούν την χαρά της νίκης, με τα ΤΡΙΚΑΛΑ να αναδεικνύονται ισόπαλα χωρίς τέρματα εντός έδρας με τον Αγροτικό Αστέρα και την ΑΓΚΑΘΙΑ να γνωρίζει την ήττα 1-0 στα Γιαννιτσά από την τοπική ομάδα.

ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ Ο ΜΕΓΑΣ

Στο γήπεδο των Τρικάλων, η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου ήταν συντριπτικά καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, όταν δημιούργησε αλλά σπατάλησε πολλές ευκαιρίες. Μόλις στο 2’ ο Παπαθανασίου απέκρουσε σωτήρια το πλασέ του Λίτσι, ενώ στο 19ο λεπτό ο Πίκος δεν κατάφερε από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 41’ ο Αγροτικός Αστέρας «άγγιξε» το 0-1 όταν η μπάλα μετά από εκτέλεση φάουλ του Αποστόλ έγλειψε το δοκάρι της εστίας του Αργυρόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και μάλιστα στο 56’ έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν. Ο Αποστολίδης από δεξιά έφυγε από την επιτήρηση του Κιρκιλιανίδη, έβγαλε σέντρα στο σημείο του πέναλτι και την τελευταία στιγμή ο Πέικος έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 80’ ο Καπετάνος και στο 90’ ο Κατσιάκης είχαν τις τελευταίες καλές στιγμές για τις ομάδες τους.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Πρίντζιος): Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Βλάχος (53’ Κιρκιλιανίδης), Τσιρίδης, Πέικος, Αβραμόπουλος, Σωτηράκης, Μπαντής, Πίκος (70’ Καπετάνος), Παρσόπουλος (57’ Ελευθεριάδης), Λίτσι (88’ Κιοσέογλου)

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Τσουκαλίδης): Παπαθανασίου, Ουρδούδης, Ζουλούμης, Καλλίδης, Κολώνης, Τοπαλίδης (46’ Κωνσταντινίδης), Κουτσικοβαγγέλης, Αποστόλ (83’ Ράπτης), Αποστολίδης (64’ Καπρέτσος), Αβραμίδης (82’ Κατσιάκης), Αθανασιάδης.

ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΙΑ ΑΔΡΑΝΕΙΑ

Στο γήπεδο των Γιαννιτσών, η Νίκη Αγκαθιάς προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στην δυνατή γηπεδούχο ομάδα, η οποία δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της παίρνοντας μια επαγγελματική νίκη.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Χατζής, ο οποίος σκόραρε το μοναδικό γκολ του αγώνα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ενώ στις αρχές της επανάληψης είχε δοκάρι, στη σπουδαιότερη ευκαιρία των γηπεδούχων.

Οι Αγκαθιώτες προσπάθησαν για το γκολ της ισοφάρισης, είχαν κάποιες καλές στιγμές αλλά δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Καβακάς): Τόλιος, Μπαμπαλής, Γιαλαμούδης, Ζήσης, Μουρίκι (90′ Τόσιος), Χιντασέλι (60′ Στεφανίδης), Βουτσιάς, Σούκιας (84′ Ταουσιάνης), Καραμπάς, Γαρύφαλος, Χατζής (74′ Κωστάκης).

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ (Κωστογλίδης): Γιώτας, Κίτσας, Μπατσαράς (60’ Ανδριόπουλος), Ράδης, Τσιούχας (80’ Λίπε), Χατζηαθανασίου, Τσιότρας, Μούδιος, Λαμπίρης, Πανταζής, Καραγιάννης (85’ Μισιούδης).

Αναλυτικα τα αποτελέσματα:

Φλώρινα - Σειρήνα: 1-0
Γιαννιτσά - ΑΓΚΑΘΙΑ: 1-0
Ποσειδών Μηχανιώνας - Θερμαϊκός: 1-0
Αλμωπός Αριδαίας - Μεσοποταμία: 1-0
ΤΡΙΚΑΛΑ - Αγροτικός Αστέρας: 0-0
Καλλικράτεια - Εδεσσαϊκός: 2-2
Μακεδονικός - Θύελλα Σαρακηνών: 2-0

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS