ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η ανανεωμένη Νίκη Αγκαθιάς (φωτο - βίντεο)

Πρώτη προπόνηση σήμερα, Δευτέρα 5 του Αυγούστου, για την ομάδα της Νίκης Αγκαθιάς ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν 2019-2020.

Ο ασπρόμαυρος σύλλογος μετά την περσινή παρθενική του συμμετοχή στη Γ Εθνική κατηγορία, όπου και αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη του 2ου ομίλου, φέτος αλλάζει ριζικά το σχεδιασμό του. Με βάση την ολοκληρωτική σχεδόν ανανέωση, το project της φετινής ομάδας που χτίζεται ρίχνει κατακόρυφα το μέσο όρο ηλικίας του έμψυχου δυναμικού κάτω των 23 ετών.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ένας από τους ελάχιστους παραμένοντες από πέρυσι, ο τεχνικός Σταύρος Κωστογλίδης, οι φετινοί στόχοι της ομάδας διαφοροποιούνται εντελώς. Δίνεται πλέον έμφαση στην παραγωγή και εξέλιξη νέων και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Εντέλει χτίζεται μία ομάδα απαλλαγμένη από το άγχος και όλους τους περαιτέρω παράγοντες του πρωταθλητισμού, αποφασισμένη να παίξει όμορφο και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Εντός των ημερών αναμένεται η προσθήκη 3-4 πιο έμπειρων ποδοσφαιριστών, ώστε να συμπληρωθεί οριστικά το παζλ του ρόστερ της νέας ομάδας. Τους 22 νεαρούς ποδοσφαιριστές που έδωσαν το παρών στη σημερινή πρώτη της ομάδας, καλωσόρισε αρχικά ο πρόεδρος της Νίκης Αριστείδης Ματσούκας.

Ακολούθησε η γνωριμία με τον προπονητή και τους άμεσους συνεργάτες του, λίγο πριν πατήσουν χορτάρι για πρώτη φορά φέτος.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΡΩΤΗ" ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΑΓΚΑΘΙΑΣ...