ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αγιασμός και πρώτη προπόνηση στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων (φωτο - βίντεο)

Ξεκίνημα της νέας σεζόν και επίσημα στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, μιας και το απόγευμα της Τρίτης 30/7 πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός και η πρώτη προπόνηση της ομάδας, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των "πράσινων".

Παρόντες ο πρόεδρος του συλλόγου Τάκης Παπαδόπουλος, ποδοσφαιριστές της ομάδας (νέοι και παλιοί), ο προπονητής Δημήτρης Πρίντζιος, ο προπονητής τερματοφυλάκων Νίκος Αναστασόπουλος, μέλη της διοίκησης και του τεχνικού τιμ. Μετά τον αγιασμό οι παίκτες του Μέγα πάτησαν χορτάρι (ομολογουμένως σε αρκετά καλή κατάσταση ο χλοοτάπητας) για πρώτη φορά, ξεκινώντας την πρώτη χαλαρή προπόνηση.

Λίγο πριν, πρόεδρος και προπονητής καλωσόρισαν τους παίκτες, αναλύοντας στόχους, βασικά λειτουργικά θέματα και κανόνες για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας. Σε μία σίγουρα πιο απαιτητική χρονιά, αφού ο σύλλογος επανέρχεται στη Γ Εθνική Κατηγορία έπειτα από την παρένθεση της περσινής σεζόν. Τους στόχους και τα "θέλω" τους εξέφρασαν στους παίκτες πρόεδρος και προπονητής, λίγο πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης.

Πατήστε εδώ για περισσότερο φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την "πρώτη" των Τρικάλων...