ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κέρδισε 4-0 τον Λαγκαδά και έπιασε (προσωρινά) την 2η θέση η ΑΓΚΑΘΙΑ

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής η ΑΓΚΑΘΙΑ, η οποία κέρδισε εντός έδρας με 4-0 την ΑΠΕ Λαγκαδά και έπιασε προσωρινά την 2η θέση της βαθμολογίας (εκκρεμεί το ματς του Μακεδονικού με την Τρίγλια που διακόπηκε λόγω βροχής στο 48ο λεπτό με σκορ 0-1).

Το ματς ήταν ένας διαρκής μονόλογος των γηπεδούχων, οι οποίοι δεν συνάντησαν αντίσταση από τους νεαρούς παίκτες της ομάδας του Λαγκαδά.

Το σκορ άνοιξε στο 24’ όταν ο Σούκιας εκτέλεσε κόρνερ και ο Ρογγότης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 44’ ο Πέτκος με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, έγραψε το 2-0, αφού πρώτα η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυνομένων.

Στο 57’ ο Γιαζιτζόγλου με ωραία ενέργεια από αριστερά έβγαλε τον Κίτσα Ευγ. και αυτός από κοντά σημείωσε το 3-0, ενώ στο 72’ ο Χατζόπουλος με απευθείας φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τσιμεντερίδης (Κοζάνης), με βοηθούς τους Μωυσιάδη και Δρουδάκη (Γρεβενών).

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ (Κωστογλίδης): Τόλιος, Ρογγότης, Λιόλιος (46’ Ζαρογιάννης), Πατσιαβούρας, Κασαπίδης (46’ Γιαζιτζόγλου), Αβραμόπουλος, Πέτκος, Σούκιας (59’ Ηλιάδης), Προβατίδης (46’ Χατζόπουλος), Κίτσας Ευγ., Γκελοσάνι.

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ (Καρακώστας): Πετράκης, Τσακάλης Οδ., Κοτανίδης, Βακουφτσής (56’ Καρυπίδης), Ζέρβας, Κασιάνος, Πουλής (70’ Δεδόπουλος Στ.), Ντεμίρι, Μάρκου (46’ Δανάς), Τσακάλης Αργ. (43’ Παφίλης), Δεδόπουλος Ευ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 15/4...