ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δεν έχει σταματημό το «τρένο» της ΑΓΚΑΘΙΑΣ!!

Δεν έχει σταματημό η φετινή εντυπωσιακή πορεία της ΑΓΚΑΘΙΑΣ, η οποία πέρασε σαν... τρένο και από τον Λαγκαδά επικρατώντας με 3-0 της τοπικής ΑΠΕ!

Οι «ασπρόμαυροι» ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και πήραν το σπουδαίο διπλό, με τέρματα που πέτυχαν στο δεύτερο μέρος οι Γιαζιτζόγλου, Προβατίδης και Γκελοσάνι.

Η ομάδα της Ημαθίας είχε την υπεροχή από το ξεκίνημα του αγώνα, ωστόσο, κατάφερε να την μετουσιώσει σε γκολ στο β’ ημίχρονο.

Ο Γιαζιτζόγλου στο 58’ με σουτ από πλάγια θέση έβαλε σε θέση οδηγο τη ΝΙΚΗ, η οποία κατάφερε να απλοποιήσει τα πράγματα στη συνέχεια και να φτάσει στην επικράτηση με το εμφατικό 3-0.

Ο Προβατίδης στο 75’ με ωραία προσπάθεια και πλασέ έκανε το 2-0 για τους Αγκαθιώτες, οι οποίοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα στην εκπνοή του αγώνα με πλασέ του Γκελοσάνι. 

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ (Καρακώστας): Σαμαλέκης, Χατζηαθανασίου, Βλαχόπουλος, Σατζόλι, Τριανταφυλλίδης (Χατζηαθανασίου), Πεχλιβανίδης (Τσαγκάλης), Πολυζωίδης, Καραγκούνης, Ταχματζίδης (Μάρκου), Δανάς, Ζαγναφέρης (Βόσδου).

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ (Κωστογλίδης): Τόλιος, Λιόλιος, Ρογγότης, Κίτσας Ελ., Ζαρογιάννης, Αβραμόπουλος (80’ Κίτσας Ευγ.), Πέτκος, Χατζόπουλος, Γκελοσάνι, Κασαπίδης (50’ Γιαζιτζόγλου/70’ Γιαννόπουλος), Προβατίδης (85’ Σακαλής).