ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακάθεκτη η ΑΓΚΑΘΙΑ πέρασε 0-1 από τα Κύμινα!

Συνέχισε την φετινή εντυπωσιακή της πορεία η ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ, η οποία πέρασε από τα Κύμινα επικρατώντας με 1-0 του τοπικού Ολυμπιακού και "σκαρφάλωσε" στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Το νικητήριο τέρμα για την ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη πέτυχε ο Προβατίδης στο 12ο λεπτό με όμορφη προσπάθεια και εύστοχο πλασέ.

Οι "ασπρόμαυροι" ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος και είχαν μια ακόμη πολύ καλή στιγμή, με το σουτ του Τριανταφυλλίδη στο 30' να φεύγει μόλις άουτ.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε, με τους γηπεδούχους να βγαίνουν μπροστά για να ισοφαρίσουν και να έχουν δύο πολύ καλές στιγμές στο 54ο και 63ο λεπτό, με τον Αβραμόπουλο στην πρώτη περίπτωση και τον Τόλιο στην δεύτερη να αποσοβούν το γκολ.

Λίγα λεπτά αργότερα η καλύτερη ευκαίρια για τα Κύμινα με τον Αμανατίδη να σημαδεύει το δοκάρι της εστίας του Τόλιου!

Από την πλευρά της η ΑΓΚΑΘΙΑ προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα και θα μπορούσε σε δύο φάσεις να σκοράρει, αλλά ο Σούκιας στο 59' και ο Γκελοσάνι στο 61' δεν τα κατάφεραν, ενώ στο 90' ο Προβατίδης βγήκε στην αντεπίθεση αλλά το πλασέ του δεν βρήκε στόχο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ (Νασιόπουλος): Μπαϊμάκης, Τοπαλίδης (80’ Τρικαλινός), Κλαπής (80’ Κυριακίδης), Τσακίρης, Μεσιάρης, Αυγέρος, Μαραντίδης (80’ Γανωτάκης), Ρακαβίνας, Καμπέρι (60’ Αμανατίδης), Καράμπελας, Τσελεπής.

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ (Κωστογλίδης): Τόλιος, Λιόλιος, Ρογγότης, Κίτσας Λ., Ζαρογιάννης (80’ Πέτκος), Αβραμόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Χατζόπουλος (57’ Σούκιας/88’ Κίτσας), Γκελοσάνι, Κασαπίδης, Προβατίδης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 21/1...