ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πήρε βαθμό στην Έδεσσα η ΑΓΚΑΘΙΑ, μπορούσε και τη νίκη

Ισόπαλη χωρίς τέρματα αναδείχθηκε η ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ στην Έδεσσα κόντρα στον τοπικό Εδεσσαϊκό, μένοντας αήττητη για μία ακόμη αγωνιστική!

Η ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη, παρουσιάστηκε πολύ καλά διαβασμένη, έκλεισε όλους τους χώρους και δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από τους γηπεδούχους, ενώ αντίθετα ήταν αυτή που είχε τις κλασικές ευκαιρίες και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αν οι παίκτες της ήταν πιο προσεκτικοί και τυχεροί στην τελική τους προσπάθεια.

Μάλιστα, οι "ασπρόμαυροι" δεν επηρεάστηκαν και από το γεγονός ότι αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο για περίπου 25 λεπτά, λόγω αποβολής του Γκελοσάνι!

Ο Καραγιάννης στο 23’ είχε καλό σουτ, το οποίο μπλόκαρε ο Τόλιος, ενώ στο 31’ ο Ηλιάδης είχε κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, όμως απέκρουσε ο Σοϊλεμέζογλου.

Στο 38’ ο Σιδηρόπουλος είχε καλή ευκαιρία για τους Αγκαθιώτες, ενώ στο 44' ο γκολκίπερ του Εδεσσαϊκού έσωσε το σουτ του Ηλιάδη και εν συνεχεία αυτό του Γιαζιτζόγλου!

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν μια ανούσια κατοχή, ενώ μετά την αποβολή του Γκελοσάνι, πίεσαν περισσότερο.

Ωστόσο δεν κατάφεραν να κάνουν ευκαιρίες, με εξαίρεση ένα σουτ του Ντόγου στο 87’ που απέκρουσε ο Τόλιος και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί της ΑΓΚΑΘΙΑΣ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπουμαρσόπουλος με βοηθούς τους Παραφέστα και Δεδικούσης, όλοι του Σ.Δ. Λάρισας.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Σαπάνης): Σοϊλεμέζογλου, Κωνσταντινίδης (83’ Πούπης), Κιόρτσης, Μωυσίδης, Χαραβητίδης, Τούφας, Τσουμάγκας, Καραγιάννης (68’ Τσιάκαλος), Ντόγος Ταουσιάνης, Παπαδημητρίου (68’ Μεταξάς).

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ (Κωστογλίδης): Τόλιος, Κίτσας, Γιαζιτζόγλου, Αβραμόπουλος, Λιόλιος, Γιαννόπουλος, Χατζόπουλος, Σιδηρόπουλος (69’ Στυλίδης), Γκελοσάνι, Σούκιας (13’ λ.τ. Ηλιάδης/73’ Κοτζαντίσογλου), Τριανταφυλλίδης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 3/12...