ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΓΚΑΘΙΑ: Αποκλεισμός μίας αγωνιστικής στον Κωστογλίδη

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι αποβολές παραγόντων βάσει των Φύλλων Αγώνων στα παιχνίδια της Γ' Εθνικής Κατηγορίας.

Μεταξύ αυτών βρίσκεται και το όνομα του προπονητή της ΝΙΚΗΣ ΑΓΚΑΘΙΑΣ, Σταύρου Κωστογλίδη, ο οποίος αποβλήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο στο ματς με τον Μελιτέα Μελίτης, μετά τις διαμαρτυρίες του για το ακυρωθέν γκολ της ομάδας του στο φινάλε του αγώνα.

Έτσι, ο τεχνικός των "ασπρόμαυρων" δεν θα καθίσει στον πάγκο της ΝΙΚΗΣ στον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Εδεσσαϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73831 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ ΑΣ και ΜΕΛΙΤΕΥΣ ΜΕΛΙΤΗΣ ΑΜΣ, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΔΗΜ. ΑΓΚΑΘΙΑΣ την 25/11/2018, στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ ΑΣ και δη του δηλωθέντος ως ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ αυτού, κου ΚΩΣΤΟΓΛΙΔΗ Σ., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου".