ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πρεμιέρα με νίκη για τα κορίτσια της Αγ. Βαρβάρας

Πρεμιέρα για τη γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας που συνοδεύθηκε με νίκη στο πρωτάθλημα της Β´ Εθνικής Κατηγορίας,  το απόγευμα της Κυριακής 20/10/2019, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα του Κιλκισιακού ,  με σκορ 3 - 1.

Η ομάδα του Γιάννη Γιάννου με το ξεκίνημα του αγώνα και συγκεκριμένα στην πρώτη ευκαιρία των φιλοξενουμένων, βρέθηκε πίσω στο σκορ με ψιλοκρεμαστό σουτ της Πολατίδου στο 7' , βάζοντας τα δύσκολα στην ομάδα του Αστέρα.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχες  βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα, ανέβασαν στροφές και στο 15' ισοφάρισαν την αναμέτρηση, με σουτ της Μπαξεβάνου μέσα από την περιοχή, ενώ η Μουρατίδου στο 21' έδωσε το προβάδισμα με τον ίδιο τρόπο , γράφοντας το 2 - 1, σχετικά γρήγορα διώχνοντας ταυτόχρονα το άγχος από τα κορίτσια του Αστέρα . Το αποτέλεσμα παρέμεινε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενες πίεσαν για την ισοφάριση αλλά χωρίς αποτέλεσμα , ενώ οι γηπεδούχες έβγαιναν συχνά σε επιθέσεις με αξιώσεις, για την επίτευξη του 3 τέρματος που θα "καθάριζε" την αναμέτρηση .

Το επιθυμητό τέρμα ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα , στο 92' , με τη Μπαξεβάνου πού έφυγε  μόνη στην επίθεση , μετά από ασίστ της Δεληγιαννίδου γράφοντας το τελικό 3 - 1.

Η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας με την ενσωμάτωση των νέων παικτριών, είχε πολύ καλή απόδοση, δε συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση από τη φιλοξενούμενη ομάδα και κατάφερε να πετύχει το στόχο της.

Διαιτητής του αγώνα  ο κ. Θωμάς Διακουμάκος, με βοηθούς την κ. Αναστασία Φωτιάδου και την κ. Δήμητρα Τσικλητάρη, από την ΕΠΣ Πιερίας.

ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ (Γιάννης Γιάννος) : Αργυροπούλου, Τσαγκαλίδου, Στρίμπα, Τσεχελίδου (65′ Κόλτση), Δρενοβιάδου (58´ Φεΐμ), Μουρατίδου, Ευστρατίου, Κιουτάχιαλη, Σιδηροπούλου (86' Μαργαρίτη), Μπαξεβάνου, Καλοψικάκη (78′ Δεληγιαννίδου).

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ : Μέλανι, Αδαμίδου (50' Κουτσουράδη)(71' Πουλιοπούλου), Παπαδοπούλου, Τζιτζίδου, Μουρατίδου, Μίγκου, Βασιλειάδου, Αναστασιάδου, Παλατίδου, Φουρνάρη, Τσακουρίδου (31' Κωσταντινίδου)(79' Χατζηγεωργιάδου).