ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σταματά η SL2: Tο κόστος παραγωγής κρίνει το πρωτάθλημα!

Με ομόφωνη απόφαση των ΠΑΕ δε θα διεξαχθεί η 2η αγωνιστική της Super League 2 που ήταν προγραμματισμένη για αυτό το σαββατοκύριακο.

Το πρωτάθλημα αναστάλλεται μέχρι νεοτέρας όπως προκύπτει από το έκτακτο ΔΣ της διοργανώτριας στο οποίο συζητήθηκε η νέα πρόταση της ΕΡΤ που περιλαμβάνει «ψαλίδι» 50%.

Το «αγκάθι» του τηλεοπτικού μετώπου πλέον αφορά στην προσφορά που κατατέθηκε από την κρατική τηλεόραση η οποία ζητά από τις ομάδες ή την διοργάνωτρια να αναλάβει το κόστος παραγωγής των αγώνων που θα μεταδίδονται.

Θυμίζουμε ότι η νέα πρόταση που έπεσε στο τραπέζι στην αυγή της εβδομάδας αποφέρει περίπου 380.000 ευρώ σε κάθε ΠΑΕ και στην SL2 πήραν την απόφαση να κατεβάσουν ρολά ώστε να κάνουν τους υπολογισμούς και να δουν εάν τελικά συμφέρει τις ομάδες η προσφορά της ΕΡΤ.

Στο διάστημα της διακοπής θα ζητηθούν προσφορές από συνεργεία παραγωγής για να διαπιστωθεί το συνολικό κόστος κι από τη διαδικασία αυτή θα κριθεί η οριστική απάντηση της SL2 προς την ΕΡΤ που ουσιαστικά θα κρίνει και το μέλλον του πρωταθλήματος.

mikriliga.com