Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πότε ξεκινάει η Football League, πόσες ομάδες θα προβιβαστούν και θα υποβιβαστούν

Πότε ξεκινάει η Football League, πόσες ομάδες θα προβιβαστούν και θα υποβιβαστούν

Ξεκαθαρίζει το τοπίο... Στη συνεδρίαση της Football League την Πέμπτη (1/8) εγκρίθηκε η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος, χωρίς... εκπλήξεις.

Έτσι, το πρωτάθλημα δεν θα έχει πλέι οφ και πλέι άουτ, με τις δύο πρώτες ομάδες να ανεβαίνουν στη Σούπερ Λίγκα 2 και τέσσερις να υποβιβάζονται.

Όσον αφορά τη σέντρα, αυτή «κλείδωσε» για τις 29 Σεπτεμβρίου.

Η κλήρωση προγραμματίζεται για τα τέλη Αυγούστου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνεδρίαση ήταν παρoύσες όλες οι συμμετέχουσες ομάδες, έστω και δια εκπροσώπου, με μοναδικό και... ηχηρό απόντα τον Ηρακλή.

Αναλυτικά οι αποφάσεις: «Κατά το σημερινή συνάντηση της Football League, συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Εγκρίθηκε η προκήρυξη του Πρωταθλήματος, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, το οποίο θα διεξαχθεί χωρίς πλέι οφ και πλέι άουτ. Οι δυο (2) πρώτες ομάδες της βαθμολογίας θα προβιβάζονται και οι τέσσερις (4) τελευταίες θα υποβιβάζονται απευθείας. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 29 Σεπτεμβρίου 2019.

2. Επίσημη μπάλα του Πρωταθλήματος, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 επιλέχθηκε η Nike Magia

3. Εγκρίθηκε νέο λογότυπο για την Football League.

4. Αποφασίστηκε η διεξαγωγή Πρωταθλήματος Υποδομών Κ17, με γεννηθέντες αθλητές 1/1/2002 και τη συμμετοχή έως τεσσάρων (4) ποδοσφαιριστών του 2001. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δυο (2) ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια».

Πηγή: a-sports.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb